60x60 Betontegel Boskoop

Onze 60x60 betontegel uit Boskoop is een zeer populaire en duurzame oplossing voor uw te bestraten oppervlak. Ons ruime assortiment staat garant voor kwaliteit, en in combinatie met onze klantgerichtheid een zekerheid voor een voldaan gevoel. Dankzij het tijdloze ontwerp kunt u jarenlang van uw tuin genieten, al helemaal in combinatie met onze onderhoudsproducten. Onze serie 60x60 betontegel uit Boskoop variёert van een dikte van een dikte van 4 centimeter tot wel 6 centimeter, de toepasmogelijkheden zijn daardoor erg breed. Van oprit tot terras, en van looppad tot openbare bestrating. Geen enkel tuinproject is te ver gegrepen: uw creativiteit bepaalt waar de grens ligt. Dat is onze 60x60 betontegel uit Boskoop, bij Gigatuin.

Levering

De levering van onze 60x60 betontegel uit Boskoop is een bijna volledig geautomatiseerd proces. Dit wilt zeggen dat, ondanks dat de bezorging van onze artikelen zeer soepel verloopt, er weinig extra handen aan te passen komen. Dit gaat als het volgt in zijn werking: nadat u bij ons besteld, in de webshop of natuurlijk in onze showtuin, zetten wij uw bestelling door naar de fabriek. Hier zal uw bestelling met grote zorgvuldigheid bij elkaar gezocht worden, zodat deze compleet en zonder enige vorm van schade klaargemaakt wordt voor bezorging. Als er geverifieerd is dat uw bestelling volledig is, zal deze worden ingeladen in één van onze vrachtwagens, welke beschikken over een laad/loskraan. Hierna zullen de bestelde artikelen op de door u gekozen plaats geleverd worden.

Onze showtuin

Onze showtuin bevat onze volledige collectie, waaronder onze 60x60 betontegel uit Boskoop. Elke vrijdag (13:00-17:00) en zaterdag (10:00-17:00) staat er een gespecialiseerde verkoopmedewerker voor u klaar, welke u van vakbekwaam advies kunt voorzien. Onze showtuin is elke werkdag, plus de zaterdag, voor u geopend. Wilt u liever doordeweeks vakgericht advies ontvangen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden van Gigatuin. Neem hiervoor even contact op met onze verkoopmedewerker Julian: 085-0805227.

1