Showtuin Waddinxveen

Gigatuin
Noordeinde 76a
2742 AC Waddinxveen

Tel. 085-0805227

E-mail info@gigatuin.nl

www.gigatuin.nl


Onze showtuin is van maandag t/m vrijdag (9:00 - 17:30)  en zaterdag (9:00-17:00) geopend. Op vrijdag (13:00-17:00) en zaterdag (10:00-17:00)  is er een verkoper aanwezig.

 

Wilt u doordeweeks advies? Neem dan telefonisch contact op en maak een afspraak met Julian: 085-0805227


Lees verder >

 

Wat u kunt vinden bij onze Showtuin in Waddinxveen

Wij verkopen diverse tuinmaterialen om uw tuin een nog mooiere uitstraling te geven. Een aantal van deze materialen, waaronder de 60x60 betontegel lichtten we hieronder uit.

De mooie tuintegels van Gigatuin

We verkopen verschillende soorten tuintegels Boskoop. We hebben keramische tuintegels en betontegels tuin Boskoop. Maar wat is eigenlijk het verschil van deze twee? Keramiek is lichter dan beton. Hierdoor zijn ze beter te vervoeren en te tillen. Ook zijn keramische tegels beter te onderhouden. Dit komt doordat keramiek dichter is. Viezigheid kan moeilijker binnendringen. Benieuwd hoe keramische tegels er in het echt uitzien? Kom langs en bekijk de tuintegels keramisch Waddinxveen van dichtbij.

Betontegels moet u regelmatig schoonmaken en reinigen. Er bestaan ook verschillende coatings voor betontegels. Deze zorgen ervoor dat de tegels beter te onderhouden zijn. We hebben bijvoorbeeld de 60x60 betontegel boskoop.

 Kom bij ons langs en bekijk de tuintegels beton Waddinxveen van dichtbij. Bij Gigatuin verkopen we ook siertegels tuin Boskoop. Siertegels worden ook wel keramische tegels genoemd.

Tegels en stenen kopen bij Gigatuin

Naast de keramische- en betontegels verkopen wij ook andere soorten tegels en stenen. De tuintegels beton Boskoop zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gigatuin heeft een groot assortiment aan betonnen tuintegels. Daarnaast hebben we ook grastegels. Deze tegels zijn populair. Dit komt door de mooie natuurlijke uitstraling samen met de goede afwatering. Bekijk de grastegels Boskoop en kijk of dit product bij u past.

U kunt ook kiezen voor onze betontegels met keramische toplaag. De tuintegels keramisch Boskoop zijn van hoge kwaliteit en zijn ook nog eens voordelig. De toplaag van deze tegel is namelijk goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is deze tegel ook krasbestendig. Ideaal dus. Benieuwd hoe deze tegels er in het echt uitzien? Bekijk de gehele collectie van betontegels met keramische toplaag Boskoop en kijk of dit product bij u past.

Heeft u al kennis gemaakt met onze stenen en klinkers? Dan bent u bij Gigatuin aan het juiste adres. Bij Gigatuin verkopen wij betonklinkers Boskoop. Wij hebben verschillende soorten interessante patronen waaruit u kunt kiezen. Benieuwd of één van deze stenen of klinkers bij u past. Neem een kijkje bij klinkers stenen Boskoop en laat u verassen door de leuke patronen in ons assortiment.

Verschillende kantsluitingen bij Gigatuin

Wilt u verschillende gebieden in uw tuin van elkaar onderscheiden, dan kunt u gebruik maken van de kantopsluitingen van Gigatuin. Wij hebben ideale betonnen muurelementen om gras, grind of planten te scheiden van elkaar. Vanwege ons ruime assortiment hebben we voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar kantopsluiting tuin Boskoop? Kom dan nu langs en bekijk de mogelijkheden.

Bij Gigatuin verkopen we ook opsluitbanden. Opsluitbanden zorgen ervoor dat de tegels of stenen strak tegen elkaar aan blijven liggen. Hierdoor ontstaan er geen kieren en is de kans op verzakking minimaal. Daarnaast begrenzen opsluitbanden uw bestrating. Dit zorgt voor een strakke look. Benieuwd of opsluitbanden wat voor u is? Bekijk één van onze maten opsluitbanden 5x15x100 Boskoop en vraag aan onze verkoper naar de mogelijkheden.

Bij Gigatuin vindt u dus verschillende soorten kantsluitingen en opsluitbanden. Opsluitbanden zijn gemaakt van beton. Deze betonbanden Boskoop kunt u bij Gigatuin voor een eerlijke prijs aanschaffen.

Opzoek naar een goed afwateringssysteem?

Bij Gigatuin verkopen wij de Ultra Drain Silverline afwateringssysteem. Met dit systeem personaliseert u uw volledige afwatering tot in de details. Daarnaast is de ultra drain silverline Boskoop ook nog eens scherp geprijsd.

De voordelen van Betonbielzen

Wat zijn betonbielzen eigenlijk? Betonbielzen zijn bielzen die gemaakt zijn van beton, ook wel stapelblokken genoemd. Betonbielzen worden op verschillende manieren in tuinen toegepast. Het wordt onder andere gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld een plantenbak, aanleggen van trappen of paden. Bij Gigatuin kunt u betonbielzen Boskoop bekijken. Vraag onze verkoper naar de mogelijkheden.

Betonbielzen zijn onderdeel van de betonelementen die we verkopen. Naast betonbielzen verkopen we ook U- en L-elementen. Al onze betonelementen zijn van hoogwaardig kwaliteit. Komt u langs om de betonelementen Boskoop te bekijken?

De Abbeystones van Gigatuin

Bij Gigatuin verkopen we verschillende Abbeystones. Vanwege de verschillende kleuren en patronen hebben we voor ieder wat wils. Zo hebben we verschillende maten. Abbeystones 20x30x6 Boskoop is hier een voorbeeld van.

GWW artikelen bij Gigatuin

Heeft u al onze GWW infra Boskoop producten bekeken? Bij Gigatuin vindt u deze producten tegen een scherpe prijs. Onze GWW artikelen zijn een duurzame en bewuste keuze voor uw natuurlijke tuin.

Traptreden bij Gigatuin

Bij Gigatuin kunt u een keuze maken uit diverse traptredens. Benieuwd hoe deze eruitzien? Dan kun u deze traptreden Boskoop op locatie bekijken.

Stapelstenen van Gigatuin

Onze stone walling Boskoop biedt voor veel tuinen een uitkomst. Onze stapelstenen hebben een mooie en rustieke uitstraling. Wanneer u uw tuin wilt vormen, kunt u de stapelstenen van Gigatuin goed gebruiken. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. 

Op zoek naar een stenen vloer? 

Bent u op zoek naar een stenen vloer? Dan bent u bij Gigatuin aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment welke bestaat uit veel verschillende tegels. Voor ieder is er wat wils. Bekijk de stenen vloer Boskoop bij onze showroom.

 

1