Betonklinkers Boskoop

Heeft u belangstelling bij een betaalbare, maar hoogkwalitatieve uitkomst voor uw tuinoppervlak? Dan zijn onze betonklinkers in Boskoop misschien wel iets voor u! Nadat onze klinkers in de steenoven gebakken zijn, worden ze rechtstreeks uit de fabriek bij u geleverd, waarna uw tuin- of straatoppervlak binnen de kortste keren weer een verleiding voor het oog is. 

Assortiment

Wij bieden u verschillende betonklinkers uit Boskoop aan, in verschillende kleuren en formaten. Onze klinkers beschikken over diverse eigenschappen, zodat er in elke situatie voor de juiste klinkers gekozen kan worden. Wij hebben bijvoorbeeld klinkers met mos-, algen- en vuilwerende eigenschappen, waarop een stuks minder vlekken zullen ontwikkelen. Ook beschikken wij over klinkers met maximaal voetcomfort, waar u in de zomer maximaal profijt van zult hebben. Heeft u last van uitbloei? Wij bieden ook klinkers die uitbloei remmen, zodat u langer van u tuin kunt genieten. Wilt u klinkers gebruiken voor uw oprit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De volgende formaten klinkers en bijpassende elementen zijn te vinden in ons assortiment: 10,5x21cm, 8x40cm, 7x21cm, 5x20cm, 11x33cm, 21x29cm, 10x10cm en 10x21cm. Hier kunt u ons volledige assortiment op uw gemak bekijken, voor u uw keuze maakt. Naast klinkers bieden wij u nog veel meer tuin gerelateerde artikelen voor uw tuinproject, welke goed overeenstemmen met onze betonklinkers. Denk bijvoorbeeld aan muurelementen of (beton)tegels in diverse formaten, welke door heel Nederland, in alle provincies spoedig na bestelling geleverd kunnen worden bij u thuis.  

Showtuin Boskoop

Interesse, maar toch nog even kijken? Kom naar onze showtuin, en aanschouw onze betonklinkers in Boskoop bij Gigatuin, naast de rest van onze bestrating in het assortiment. Wilt u toch liever telefonisch geholpen worden? Dat is uiteraard ook mogelijk. Onze verkoper Julian is te bereiken op 085-0805227, en zal al uw vragen met een zekere mate van professionaliteit beantwoorden.

1