Klantenservice

Order wijzigen of annuleren

Het is mogelijk om uw geplaatste order te annuleren of te wijzigen. Deze melding moet dan binnen 2 dagen na opdracht per email (info@gigatuin.nl) bij ons binnen zijn. Bij het annuleren van uw bestelling zullen wij een eventuele uitgevoerde betaling binnen 14 dagen terug storten. Bij zowel het wijzigen als het annuleren van uw order zullen wij €30 (inclusief btw) aan administratie kosten in rekening brengen.

Product retourneren

Mocht u na levering van uw product niet tevreden zijn dan kunt u uw product weer op laten halen (mits in de originele verpakking en onbeschadigd). Het is niet mogelijk om restanten te retourneren. Uw melding moet binnen 14 dagen na levering per email (info@gigatuin.nl) bij ons binnen zijn. Voor het ophalen brengen wij u opnieuw transportkosten in rekening.  Ook in dit geval brengen wij €30 (inclusief btw)) administratiekosten  in rekening. Deze kosten dient u vooraf aan ons te voldoen.  

Klik hier voor informatie over de levering.

Product retourneren (besteld via de website)

Als u bij ons via de webshop heeft besteld geldt dat uw melding  binnen 14 dagen na levering per email (info@gigatuin.nl) bij ons moet binnen zijn. U mag zonder duidelijke reden de producten terug sturen.  De factuur wordt volledig gecrediteerd mits ze niet beschadigd zijn. De kosten Retourneren zijn voor u eigen rekening (€72,50).  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Heeft u vragen over het retourneren? Neem dan contact met ons op via info@gigatuin.nl

Download hier het modelformulier voor herroeping van Gigatuin

 

Let op: maatwerk producten, speciaal bestelde producten en outlet producten kunnen niet geretourneerd worden.