Klantenservice

Order wijzigen of annuleren

Het is mogelijk om uw geplaatste order te annuleren of te wijzigen. Deze melding moet dan binnen 2 dagen na opdracht per email (info@gigatuin.nl) bij ons binnen zijn. Bij het annuleren van uw bestelling zullen wij een eventuele uitgevoerde betaling binnen 14 dagen terug storten. Bij zowel het wijzigen als het annuleren van uw order zullen wij €30 (inclusief btw) aan administratie kosten in rekening brengen.

Product retourneren besteld in onze showtuin

Mocht u na levering van uw product niet tevreden zijn dan kunt u uw product weer op laten halen (mits in de originele verpakking en onbeschadigd). Het is niet mogelijk om restanten te retourneren. Uw melding moet binnen 14 dagen na levering per email (info@gigatuin.nl) bij ons binnen zijn. Voor het ophalen brengen wij u opnieuw transportkosten in rekening (€82,50).  Ook in dit geval brengen wij €30 (inclusief btw)) administratiekosten  in rekening. De factuur wordt gecrediteerd voor 70% min de genoemde kosten en wordt binnen 14 dagen nadat het product of producten is geretourneerd teruggestort op uw rekening.

Klik hier voor informatie over de levering.

Product retourneren besteld via de website

Als u bij ons via de webshop heeft besteld geldt dat uw melding  binnen 14 dagen na levering per email (info@gigatuin.nl) bij ons moet binnen zijn. Na het melden heeft u nog is 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U mag zonder duidelijke reden de producten terug sturen. De factuur wordt volledig gecrediteerd mits ze niet beschadigd zijn. Binnen 14 dagen nadat de producten bij ons terug zijn wordt de factuur gecrediteerd. De kosten Retourneren zijn voor u eigen rekening (€82,50).  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Heeft u vragen over het retourneren? Neem dan contact met ons op via info@gigatuin.nl

Download hier het modelformulier voor herroeping van Gigatuin

 

Let op: maatwerk producten, speciaal bestelde producten en outlet producten kunnen niet geretourneerd worden.

1