Over Gigatuin

Gigatuin staat klaar voor zowel de particulier als de hovenier. Wij leveren een breed assortiment aan tuingerelateerde producten voor in uw tuin. Naast onze standaard producten hebben wij ook een afdeling met outlet gerelateerde producten. Onze "standaard" producten kunnen wij jaarrond leveren. De outlet producten zijn afkomstig vanuit onze partijhandel en zullen door het jaar heen regelmatig wisselen van samenstelling.

Nadat u uw opdracht heeft geplaatst krijgt u automatisch (per email) een bevestiging van uw bestelling. U kunt het te betalen bedrag eenvoudig voldoen via iDEAL of overmaken naar het vermelde rekeningnummer. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen nemen wij uw opdracht in behandeling… lees verder »

Showtuin
Een groot gedeelte van ons assortiment kunt u in onze showtuin in Boskoop komen bezichtigen. Bij onze productomschrijving kunt u zien of het product in onze showtuin aanwezig is of niet. Wilt u in onze showtuin graag persoonlijk advies of wilt u kennismaken met de mensen achter Gigatuin stuur ons dan vooraf even een bericht of neem contact op zodat u er zeker van kunt zijn dat wij op de locatie aanwezig zijn.

Stratenmaker
Wij kunnen klanten van Gigatuin (regio Boskoop en Lansingerland) ook nog eens in contact brengen met een vakbekwame stratenmaker. Zo kunnen wij u van A tot Z ontzorgen en stemmen de levering rechtstreeks met de stratenmaker af. U hebt nergens meer omkijken naar.

Team Gigatuin 

        
Julian van der Eijk
Eigenaar en verkoper
  Maurits Kruid
Socials & Marketing 
  Lennart Cok
Administratie

 

Klik hier voor meer informatie over Showtuin Boskoop.

Naast het bezichtigen van onze producten kunt u hier terecht voor de aankoop van uw tuinplanten en andere tuingerelateerde producten.

 

 

1