Siertegels Boskoop

Bent u op zoek naar siertegels uit Boskoop, of juist geïnteresseerd in siertegels voor uw terras? In Boskoop, bij Gigatuin kunnen wij u deze artikelen bieden. Onze siertegels uit Boskoop zijn van zeer degelijke kwaliteit, en dankzij het brede assortiment is er voor iedereen de perfecte match. In combinatie met onze accessoires en andere stenen, bieden wij het ideale fundament voor uw gepersonaliseerde tuin. Onze siertegels, ook buiten Boskoop verkrijgbaar, zijn er is verschillende soorten in maten. Dit zodat er voor elk te bestraten oppervlak een uitkomst is. Van looppaden tot terrassen, en van pleinen tot opritten. Onze siertegels, uw tuin in Boskoop is een ideale match, en vanaf nu verkrijgbaar bij Gigatuin.

Levering

Onze siertegels, uw tuin in Boskoop. Bent u benieuwd hoe de levering van o.a. onze siertegels voor uw terras uit Boskoop eruit zal gaan zien? Als u in onze webshop tot een beslissing bent gekomen, wordt na betaling uw bestelling automatisch doorgezet naar onze fabriek. Wanneer u vanuit de showtuin bij één van verkoopmedewerkers tot een beslissing bent gekomen, zetten wij deze in ons systeem, en zorgen wij ervoor dat deze ook in de fabriek terecht komt. Hierna worden uw bestelde artikelen zorgvuldig bijeen gezocht, en stevig verpakt. Na het laden op onze vrachtwagen met laad/loskraan, kunt u uw bestelling zeer spoedig verwachten op de door uw gekozen locatie. Onze siertegels, onze tuin in Boskoop, met mogelijkheden tot bezorging door heel Nederland. Dat is de kwaliteit van Gigatuin!

Onze showtuin

Onze siertegels, uw tuin in Boskoop: in onze showtuin is het uiteraard ook mogelijk om onze o.a. siertegels, verkrijgbaar buiten Boskoop op uw gemak te bekijken. Neem onze ook siertegels voor uw terras uit Boskoop, welke naast ons gehele assortiment in onze showtuin tentoongesteld staan. Onze showtuin is elke maandag (13:00-18:00), dinsdag t/m vrijdag (10:00-18:00) en zaterdag (09:00-18:00) voor u geopend, waarin u vrijblijvend de mogelijkheid heeft om onze artikelen te bekijken. Elke vrijdag (13:00-17:00) en zaterdag (10:00-17:00) staan er ook verkoopmedewerkers voor u klaar, welke over vakbekwame kennis beschikken. Maak een afspraak via: 085-0805227. Zien wij u terug, bij Gigatuin in Boskoop?

1