Betontegels van Gigatuin

De betontegels van Gigatuin zijn de kroon op elk tuinproject. Of u nou voor onze zéér populaire 60x60 betontegel gaat, of voor een afwijkend formaat: bij Gigatuin zit u altijd goed. Onze tuintegels zijn, ondanks de scherpe prijzen, van hoge kwaliteit, zodat u nog jaren van uw tuin kunt genieten. Dankzij een breed assortiment aan kleuren, groottes, en verwerkingsmethodes zijn de mogelijkheden oneindig! Neem onze 60x60 betontegel bijvoorbeeld, welke perfect is voor verschillende oppervlaktes als terrassen, looppaden, opritten en nog veel meer! De betontegels van Gigatuin staan garant voor comfort, degelijkheid en een verfrissende uitstraling.

 

Levering

Benieuwd hoe de levering van onze betontegels in zijn werking zal gaan? Nadat u uw bestelling, online of in de showtuin, geplaatst heeft, zal Gigatuin deze voor u doorzetten naar onze fabriek. Eenmaal in de fabriek wordt uw bestelling binnen 4-8 werkdagen verwerkt, bij elkaar gezocht, verpakt, én geleverd bij u aan de deur! Dat is het voordeel van Gigatuin. Eventuele eisen en/of wensen kunnen gemeld worden op het bestelformulier, of na bestelling telefonisch aan Julian: 06-40591117. Ook kunt Julian u van ander advies voorzien, zowel met betrekking op ons assortiment, als inzichten over uw levering.

 

Showtuin

De showtuin van Gigatuin voorziet u van alle gemakken waar u behoefte aan heeft. Wilt u onze gehele collectie op uw gemak bekijken, of vakkundig advies ontvangen onder het genot van koffie of thee? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, bij Gigatuin! In onze showtuin heeft u de mogelijkheid om onze tegels af te tasten en te bekijken, evenals een bestelling te plaatsen. Elke vrijdag (13:00-17:00) en zaterdag (10:00-17:00) is er namelijk een verkoopmedewerker aanwezig, om uw ervaring bij Gigatuin zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze showtuin zelf is elke maandag (13:00-18:00), dinsdag t/m vrijdag (10:00-18:00) en zaterdag (09:00-18:00) voor u geopend. Mocht u behoefte hebben aan het advies van onze verkoopmedewerkers doordeweeks? Ook dat is mogelijk bij ons. Neem hiervoor even contact op met Julian: 06-40591117.