GWW Infra Boskoop

Gigatuin verkoopt naast degelijke tuintegels en -accessoires, ook GWW infra in Boskoop! Betonklinkers, -tegels en opsluitbanden van gedegen kwaliteit, tegen de allerscherpste prijzen van Gigatuin. Onze GWW artikelen zijn een duurzame en milieubewust keuze, die in combinatie met bijvoorbeeld onze natuurlijk afbreekbare accessoires het fundament voor een natuurlijke tuin vormen! Ook hebben wij verscheidene betonelementen, welke erg goed passen bij onze GWW infra uit Boskoop. Naast betonnen producten bieden wij u ook een breed assortiment aan andere artikelen aan, welke u op gigatuin.nl en in onze showtuin uitgebreid kunt bekijken.

Levering

GWW Infra uit Boskoop wordt rechtstreeks uit de fabriek bij u aan de deur geleverd, zodat u het straatwerk voor uw te bestraten oppervlakte zo snel mogelijk kan afronden. Onze vrachtwagen beschikt over een laad-/loskraan, waarmee uw artikelen, bevestigd op een pallet, eenvoudig op de gewenste locatie geplaatst kunnen worden. Ook kunt u tijdens het bestellen op het bestelformulier aangeven in welke week u de bestelde producten het liefst wilt ontvangen. Producten uit de categorie GWW infra in Boskoop zijn vrijwel heel het jaar rond beschikbaar bij de Gigatuin showtuin en op gigatuin.nl. Het voordeel van Gigatuin Boskoop is, dat wij door heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden) bezorgen, tegen dezelfde lage prijs. Bekijk onze leveringsvoorwaarden om alle onze voorwaarden en garanties door te nemen. Voor eventuele afwijkende transportmogelijkheden kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen om de opties te bespreken.

Showtuin Boskoop

Heeft de GWW infra in Boskoop van Gigatuin uw interesse gewekt, maar wilt u liever ons assortiment in het echt bekijken? Dat is uiteraard mogelijk! U kunt onze verkoopmedewerker Julian bereiken op 085-0805227. Hij zal antwoord geven op al uw telefonische vragen, waarna u bij eventuele onduidelijkheid ook nog de mogelijkheid heeft om een afspraak in onze showtuin te maken. Op vrijdag(en) en zaterdag(en) bent u altijd welkom in de showtuin, onder het genot van een kopje koffie of thee.

1