Betonbielzen uit Boskoop

Betonbielzen uit Boskoop zijn dé toepassing en oplossing voor verschillende problemen in uw tuin. Stapelstenen en afscheidingen in diverse formaten en kleurgangen, voor ieder wat wils. Denk aan een trap met een natuurlijke uitstraling, of een plantenbak gemaakt van betonbielzen. Maar ook vijvers, in combinatie met onze vijverranden, zijn uitstekend te realiseren met deze betonelementen. De enige restrictie is uw eigen creativiteit, want met deze stapelstenen kunt u bijna alles waarmaken in uw tuin. 

Levering

De levering van onze betonbielzen gaat als volgt in werking: nadat u via onze website of bij één van onze verkoopmedewerkers een bestelling hebt geplaatst, verwerken wij deze, waarna deze overgedragen wordt aan de fabriek. Hierna zal de fabriek uw bestelling binnen 4 tot 8 werkdagen orderpicken, inladen, en bij u thuis afleveren, op de gewenste locatie. Tijdens het bestellen heeft u ook nog de optie om uw bestelde artikelen in een bepaalde week bezorgd te laten worden, om eventueel randzaken of iets dergelijks af te kunnen stemmen met bijvoorbeeld externe partijen. Ook kunt u specifieke eisen en/of wensen telefonisch, of via de mail, met ons afstemmen om tot een mooie oplossing te komen. De klant staat bij immers altijd op de eerste plaats bij Gigatuin.

Showtuin Boskoop

Betonbielzen uit Boskoop zijn ook te bekijken in de showtuin van Gigatuin, onder het genot van een kopje koffie. Verder kunt u in onze showtuin de rest van ons assortiment vinden, en heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen over onze artikelen, welke door onze verkoopmedewerkers beantwoord zullen worden. In combinatie met andere fraaie producten en accessoires uit ons assortiment, is een mooie tuin als uitkomst bijna een gegeven. Heeft u interesse en/of vragen over onze betonbielzen? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerker Julian: 085-0805227, of bekijk onze betonbielzen hier.

1