Opsluitbanden 5x15x100 uit Boskoop

Het voorkomen van verzakkingen, gaten en dergelijke is geen enkel probleem met de opsluitbanden 5x15x100 uit Boskoop, van Gigatuin. Een hoogkwalitatief betonelement, wat bij ons tegen de allerscherpste prijzen aangeboden wordt. De afwerking van uw tuin is minstens zo belangrijk als de vormgeving zelf. Daarom bieden wij naast onze opsluitbanden 5x15x100 uit Boskoop, ook diverse andere accessoires en betonelementen, welke uw tuin tot in de details af zullen maken. Onze opsluitbanden zijn al verkrijgbaar vanaf de prijs van een appel en een ei. Vanaf nu verkrijgbaar, bij Gigatuin in Boskoop!

Levering

Wanneer u bij ons bijvoorbeeld de opsluitbanden 5x15x100 uit Boskoop bij ons besteld, krijgt u deze binnen een levertermijn van 4-8 werkdagen bij u aan de deur bezorgd. Dit gaat als het volgt in zijn werking: wanneer u bij ons besteld in bijvoorbeeld de showtuin, zet onze verkoopmedewerker deze bijna per direct in ons systeem, waarna de fabriek hier een notificatie van krijgt. Als u via de webshop bestelt, krijgt onze fabriek hier automatisch een notificatie van. Uw artikelen zullen op korte termijn bij elkaar worden gezocht, en stevig worden verpakt op een houten pallet. Indien u specifieke eisen heeft over uw bestelling en/of bezorging, heeft u de mogelijkheid deze aan te geven op het bestelformulier (showtuin), of in de opmerkingen (webshop).

Onze showtuin

In onze showtuin heeft u de mogelijkheid om al onze producten, waaronder de opsluitbanden 5x15x100 uit Boskoop, uitgebreid te bekijken. Wij zijn elke werkdag voor u geopend, waarin u de tijd heeft om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. In het specifiek zijn wij: maandag van 13:00-18:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10:00-18:00 uur, en op zaterdag van 9:00-17:00 uur. Op vrijdag (13:00-17:00) en zaterdag (10:00-17:00) staat onze verkoopmedewerker Julian voor u klaar om u van alle gemakken te voorzien. Liever een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook! U kunt ons bereiken op . Zien wij u binnenkort terug, in onze showtuin?

 

1