Grastegels Boskoop

Bent u op zoek naar waterdoorlatende tegels in de regio Boskoop? Grastegels van de serie AquaDrain serie of AquaPassage van Gigatuin zijn dan een ideale uitkomst! Onze grastegels uit Boskoop zijn ontzettend populair, mede dankzij de brede toepassingsmogelijkheden. Een natuurlijke uitstraling, in combinatie met een ideale oplossing voor afwatering: Dat zijn onze AquaDrain en AquaPassage series. Of u nou op zoek bent naar een uitkomst voor uw tuinbestrating, of een ideale oplossing zoekt voor uw parkeerplaats, met onze grastegels bent u aan het juiste adres!

Assortiment

Onze grastegels uit Boskoop kunnen, net zoals onze ‘gewone’ betontegels gelegd worden, met het voordeel dat het een stuks eenvoudiger gaat. Deze betontegels zijn zeer waterdoorlatend, waardoor u geen last meer zult hebben van plassen en overig wateroverlast. Deze tegel beschikt over holtes met een diepte van 6cm, wat ervoor zorgt dat er grote hoeveelheden water verwerkt kunnen worden. De degelijke vorm zorgt ervoor dat deze tegel extreem drukbestendig is, wat natuurlijk ideaal is voor een oprit of parkeerplaats. Na het plaatsen van de tegel kunt u simpelweg graszaad strooien in de holtes, evenals split of grind. Ook mos en verschillende kruiden ontlenen zich tot de mogelijkheden, waardoor de opties zo goed als eindeloos zijn. De AquaDrain en AquaPassage zijn achtereenvolgend in 30x30cm en 60x60cm verkrijgbaar, bekijk ons hier.

Showtuin Boskoop

Deze gerecyclede betontegel is een degelijk en milieuvriendelijk alternatief voor zogeheten ‘dichte’ bestrating. U kunt deze grastegels in Boskoop bij onze Gigatuin showtuin naar behoeven inzien, voordat u een definitieve keuze maakt. Dit in combinatie met koffie of thee én eerlijk advies van één van onze verkoopmedewerkers. Wilt u een afspraak maken of wilt u liever telefonisch advies? Dat is uiteraard mogelijk! Neem contact op met onze verkoopmedewerker Julian: 085-0805227, wie u bijstaat bij het maken van uw keuze, door middel van oprechte en professionele hulp.

1