Traptreden in Boskoop

Bent u op zoek naar een degelijke, maar scherp geprijsde oplossing voor uw traptreden in en rondom uw tuin? Gigatuin heeft, naast onze Traptrede 18x40x100 cm in de kleurgangen antraciet en grijs, diverse uitkomsten voor traptreden in Boskoop. Diverse betonelementen, in elk formaat, voor ieder wat wils. Hoogteverschillen in uw tuin vormen geen enkel probleem meer, met onze traptreden uit Boskoop. Ondanks dat dit artikel van beton gemaakt is, scoort het een A op kwaliteit, wat betekent dat u nog jaren van uw tuin kan genieten na het plaatsen. Bij Gigatuin is uw comfort en tevredenheid is onze prioriteit, wat bevestigd kan worden door onze recensies.

Levering

Nadat u online of in onze showtuin heeft besteld, zal Gigatuin uw bestelling zo spoedig mogelijk doorzetten naar de fabriek. Onze fabriek zult uw bestelling binnen 4-8 werkdagen verwerken, bij elkaar zoeken, en vervolgens bij u aan de deur zult leveren. Dit zal door middel van een vrachtwagen met laad- en loskraan plaatsvinden, welke uw artikelen, bevestigd op een pallet, op de door uw geselecteerde plaats zal lossen. Indien u specifieke eisen of wensen heeft, kunt u deze tijdens het bestellen aangeven. Mocht u al besteld hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op 085-0805227 om de mogelijkheden te bespreken.

Showtuin Boskoop

Hebben onze traptreden in Boskoop uw interesse gewekt, maar wilt u ons assortiment toch liever even in het echt bekijken? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden van Gigatuin! Onze gehele collectie is, inclusief de traptreden, in Boskoop vrijblijvend te bekijken. Elke vrijdag (13:00-17:00 uur) en zaterdag (10:00-17:00 uur) zal er een verkoper voor u klaar staan. Buiten deze tijden is het ook mogelijk om onze showtuin te bezoeken, op maandag van 13:00-18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.00 uur. Wilt u liever een afspraak maken, om persoonlijk advies te krijgen of eventuele vragen uit de weg te helpen? Dat kan uiteraard ook. U kunt onze verkoopmedewerker Julian bereiken op 06-40591117, welke u met een gezonde dosis professionaliteit en geduld zal helpen.

1