Tuintegels van beton in Boskoop

Onze tuintegels van beton uit Boskoop zijn dé oplossing om uw tuinproject tot een succes te brengen. Ondanks de hoge kwaliteit, zijn onze tuintegels van beton uit Boskoop voor een zeer voordelige prijs aan te schaffen. Dankzij een breed assortiment aan formaten zijn de mogelijkheden oneindig: van looppad tot terras, en van oprit tot tuin. Het brede kleurenpalet zorgt ervoor dat iedereen wel een favoriet uit weet te zoeken. Tevens komen onze betontegels tot stand via een duurzaam proces, waardoor ook wij ons steentje proberen bij te dragen aan het verminderen van klimaatverandering. Onze tuintegels van beton uit Boskoop: vanaf nu verkrijgbaar bij Gigatuin!

Levering

De levering van bijvoorbeeld onze tuintegels van beton uit Boskoop is een zo goed als geautomatiseerd proces, wat betekent dat wij u een levertermijn van gemiddeld 4-8 werkdagen kunnen bieden. Zo kunt u, of eventueel uw hovenier, snel aan de slag. U kunt bij ons in de showtuin bestellen, maar uiteraard ook via onze webshop. Wij zetten uw bestelling hierna door naar de fabriek, waar de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij elkaar worden gezocht, en stevig worden bevestigd aan een pallet. Een vrachtwagen met laad/loskraan zal uw bestelling zorgvuldig bij u aan de deur leveren, op de door u gekozen locatie.

Onze showtuin

Onze showtuin in Boskoop beschikt over onze gehele collectie, welke u vrijblijvend kunt komen bekijken. Elke maandag (13:00-18:00 uur), dinsdag t/m vrijdag (10:00-18:00) en zaterdag (9:00-17:00) zijn wij voor u geopend. Elke maandag van 13:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 zal er ook één of meerdere medewerker(s) aanwezig zijn, om u van deskundig advies kunt voorzien. Zien wij u binnenkort terug, bij Gigatuin in Boskoop?

 

1