Abbeystones 20x30x6 uit Boskoop

De Abbeystones 20x30x6 uit Boskoop zijn de ideale oplossing om de zogeheten “rustieke” look terug te brengen in uw tuin. Deze steen is “getrommeld” wat inhoudt dat deze bewust een verouderde, maar ook vertrouwde look aan uw tuin zult geven. Dankzij het afwijkende formaat in tegenstelling met de “gewone” tuintegels, zijn de toepasmogelijkheden oneindig. Ondanks de oude looks, zijn de Abbeystones 20x30x60 uit Boskoop een garantie voor kwaliteit, zodat u nog vele jaren van uw tuin kunt genieten. Vanaf nu verkrijgbaar, bij Gigatuin in Boskoop.

Levering

De levering van onze Abbeystones 20x30x6 uit Boskoop is een zo goed als geautomatiseerd proces: dit houdt in dat er weinig extra handen aan te pas hoeven te komen, tussen het verwerken en bezorgen van uw order. Als u besteld heeft in onze showtuin, verwerkt onze verkoopmedewerker in kwestie ter plekke uw order, waarna deze doorgezet wordt naar de fabriek. Als u in onze webshop besteld heeft, zal uw order automatisch doorgezet worden naar onze fabriek. Eenmaal in de fabriek wordt uw order naar uw eisen verpakt, en klaargezet, om vervolgens in onze vrachtwagen met laad/loskraan geladen te worden. Mochten er specifieke eisen opkomen tijdens het bestellen, dan kunt u deze aangeven op het bestelformulier (showtuin), of in de opmerkingen (webshop).

Onze showtuin

In onze showtuin heeft u de vrijheid om al onze artikelen om uw gemak te bekijken, en te beoordelen. Ook onze Abbeystones 20x30x6 zijn tentoongesteld in onze Gigatuin showtuin, evenals de rest van onze tuintegels. Elke werkdag zijn wij voor u geopend, waarin u vrijblijvend de kans heeft om even langs te komen, eventueel onder het genot van koffie en/of thee. Op vrijdag(en) (13:00-17:00) en zaterdag(en) (10:00-17:00) zal er ook een verkoopmedewerker aanwezig zijn, welke u van alle gemakken kunt voorzien. Zien wij u binnenkort terug in onze showtuin?

 

1