Betonbanden in Boskoop

Heeft u behoefte aan degelijke betonbanden in Boskoop? Gigatuin biedt u hoogkwalitatieve betonbanden, voor een eerlijke prijs. Het voorkomen van verzakkingen, evenals het afscheiden van straatoppervlak en dergelijke. Onze betonbanden uit Boskoop komen in verschillende formaten en kleuren, waardoor er voor elke tuin een uitkomst is. Deze betonelementen worden ook nog eens zeer duurzaam geproduceerd, waardoor dit de perfecte match vormt voor de bestrating van Gigatuin. Verder is onze betonband een garantie voor een verlengde levensduur van uw tegels, evenals het uitsluiten van kieren en gaten tussen uw bestrating. Ook ideaal om gras en dergelijke oppervlakken op een strakke manier te scheiden.

Levering

De levering van onze betonbanden uit Boskoop, evenals de rest van ons assortiment, bestaat uit drie onderdelen: het doorzetten van uw bestelling naar de fabriek, de verwerking van uw bestelling en de levering. Nadat u, online of in de showtuin, een bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat deze wordt doorgezet naar onze fabriek. In de fabriek zal uw bestelling zorgvuldig bij elkaar gezocht worden, om deze vervolgens in te pakken. Na het inpakken zullen uw bestelde artikelen ingeladen worden, om deze vervolgens bij u te leveren. Mocht u bijzondere wensen en/of wensen hebben met betrekking tot het leveren van uw bestelling, dan heeft u de mogelijkheid om deze aan te geven tijdens het bestellen. Heeft u al besteld, dan kunt u contact opnemen op 085-0805227 om de mogelijkheden te bespreken.

Showtuin

Wilt u onze betonbanden uit Boskoop liever toch nog even in het echt komen bekijken? Dat kan! Onze showtuin in Boskoop is elke van maandag t/m zaterdag geopend. Op vrijdag (13:00-17:00 uur) en zaterdag (10:00-17:00 uur) zullen er één of meerdere verkoopmedewerkers voor u klaar staan, om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever een afspraak maken voor een afwijkende dag en/of tijdstip? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem telefonisch contact met Julian op via 085-0805227 om de mogelijkheden te bekijken. Zien wij u binnenkort terug in onze showtuin?

1