Ultra Drain Silverline Boskoop

Heeft u behoefte aan een degelijk afwateringssysteem voor uw tuin of straatoppervlak? Wij van Gigatuin bieden de uitkomst: onze Ultra Drain Blackline uit Boskoop en Ultra Drain Silverline uit Boskoop series zijn dé oplossing voor een degelijke, maar ook hoog kwalitatieve afwatering. Dankzij het brede aanbod aan verscheidene onderdelen, kunt u uw afwatering tot in de details personaliseren. Geen enkele bui is teveel gevraagd voor onze Ultra Drain Blackline uit Boskoop en Ultra Drain Silverline uit Boskoop series, welke ontworpen zijn met de welbekende “Hollandse hoosbuien” in het achterhoofd. Ondanks zijn betrouwbaarheid en uitstekende functionaliteit, is de Ultra Drain Blackline uit Boskoop zeer scherp geprijsd, wat één van de karakteristieken van Gigatuin is.

Levering

Bent u benieuwd hoe de levering van uw bestelling bij Gigatuin eruit zal zien? Nadat u een bestelling heeft geplaatst, online of in de showtuin, zetten wij de deze door naar onze fabriek. Enige wensen en/of eisen rondom uw bestelling, welke tijdens het bestellen aangegeven kunnen worden, zullen hier ook worden voldaan. Binnen 4-8 werkdagen heeft onze fabriek uw bestelling bij elkaar gezocht, stevig ingepakt en bij u voor de deur geleverd! Dit kan bij u voor de deur, maar ook op een door u daarvoor aangeven locatie. Het lossen zal gebeuren door middel van een vrachtwagen met laad-/loskraan, welke uw artikelen, bevestigd op een pallet, zorgvuldig op de door u gekozen locatie zult plaatsen. Heeft u al besteld, maar zijn er toch nog specifieke behoeften ontstaan? Neem dan contact op met ons, op 085-0805227. Één van onze verkoopmedewerkers zult u telefonisch te woord staan, waar u al uw eisen, vragen en/of wensen omtrent uw bestelling kwijt kunt.

Showtuin Boskoop

Hebben onze Ultra Drain Blackline uit Boskoop en Ultra Drain Silverline uit Boskoop series uw interesse gewekt, maar wilt u deze, naast de rest van ons assortiment, toch nog even in het echt bekijken? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, bij Gigatuin in Boskoop. Ons showtuin is elke dag, minus de zondag, voor bezoek geopend. Op vrijdag (13:00-17:00 uur) en zaterdag (10:00-17:00 uur) zal één van onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan. Ook is het mogelijk om een afspraak op een afwijkend tijdstip te maken, neem hiervoor even telefonisch contact op met Julian: 085-0805227. Zien wij u terug in onze showtuin in Boskoop?

1