Betonelementen Boskoop

Bent u op zoek naar decoratie in de vorm van degelijke betonelementen in Boskoop en omstreken? Dan bent u bij Gigatuin aan het juiste adres! Wij bieden diverse betonelementen in Boskoop aan, welke ook nog eens rechtstreeks uit de fabriek geleverd kunnen worden, bij u aan de deur! Onze collectie betonelementen bestaat onder andere uit betonbielzen en U-elementen, van formidabele kwaliteit. Dankzij ons ruime aanbod zijn deze in verschillende soorten en maten te verkrijgen, wat in combinatie met onze snelle levering uw tuin alleen maar ten goede kan doen! 

Onderhoud

Het onderhoud van betonelementen is niet zo eenvoudig als het lijkt: reinigen met een hogedrukspuit zal bijvoorbeeld uw betonelementen sneller doen slijten. Daarom raden wij aan om de volgende aan: groene aanslag kunt u het beste stomen met water van tussen de 65 tot 70 graden Celsius. Bruine vlekken, veroorzaakt door blad, zijn beter te voorkomen dan te genezen. Gele/bruine vlekken worden meestal veroorzaakt door zand. Dit soort vlekken zijn het beste te verwijderen met een zuurvrije reiniger, maar ook hier geldt dat voorkomen beter dan genezen is. Regelmatig vegen, nadat bijvoorbeeld de voegen gevuld zijn, helpt het beste tegen deze vlekken.

Assortiment

Naast betonbielzen en U-elementen bieden wij u ook bijpassende betonbanden, welke u ook snel en gemakkelijk via de Gigatuin webshop kan bestellen. Hier kunt u ons gehele assortiment van betonelementen in Boskoop op uw gemak bekijken. 

Showtuin Boskoop

Mochten er zich vragen voordoen, dan kunt contact opnemen met Julian: 085-0805227, welke uw vragen telefonisch zal beantwoorden. U heeft eveneens de mogelijkheid om een afspraak te maken, mocht u daar behoefte aan hebben.

Heeft u interesse, maar wilt u de producten eerst bekijken en/of aanvoelen? Kom dan kijken in onze showtuin naar de betonelementen, in Boskoop. Wij bieden u, naast onze betonelementen in Boskoop, een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Ook hebben wij verschillende outletpartijen, welke wij tegen bijzonder zachte prijzen aanbieden.

1