60x60 Betontegel Gouda

Onze 60x60 betontegel uit Gouda is voor allerlei oppervlaktes dé perfecte tegel. Zo is deze tegel een uitstekende keuze voor uw nieuwe terras, oprit of looppad!

De 60x60 betontegel uit Gouda is van hoge kwaliteit, doordat hij met de allernieuwste productietechnieken wordt geproduceerd. Daardoor heeft de tegel tevens een lange levensduur. Door de tegel te onderhouden met onze onderhoudsproducten, kun je er nóg langer van genieten. Ondanks de hoge klasse van de tegel is de prijs zeer scherp. Geen wonder dat de 60x60 betontegel uit Gouda zo populair is bij onze klanten!

Gigatuin beschikt over een breed assortiment tijdloze kleuren en patronen van de 60x60 betontegel uit Gouda. Ga bijvoorbeeld voor een fleurige variant van onze Kingstones als ‘Almeide’ of voor een van onze donkerdere Kingstones, bijvoorbeeld ‘Lyon’. Daarnaast is de 60x60 betontegel ook verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 4 tot 6 centimeter. Kies uw favoriete samenstelling in onze webshop. Hier kunt u de gewenste tegel ook direct bestellen. Nadat de betaling is voltooid, leveren wij de tegels binnen vier tot acht werkdagen bij u. Meer informatie over de levering vindt u op onze homepagina.

Om een goed beeld te krijgen van de tegels, bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showtuin, gelegen in Boskoop. Bijna al onze producten zijn hier te bekijken. Ook adviseren we u in onze showtuin graag over onze producten. Samen kijken we dan naar uw wensen en de producten die hierop aansluiten. We raden u aan voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op te nemen. Zo bent u verzekerd van onze tijd en aanwezigheid.

Wilt u uw tuin een opknapbeurt geven en bent u zich hiervoor alvast aan het oriënteren? Volg Gigatuin dan op sociale media! Hier delen wij wekelijks foto’s van onze producten voorzien van interessante informatie. Wellicht kom je op ons Facebook- of Instagramaccount hét product tegen dat helemaal aan uw wensen voldoet!

1