Onze Abbeystones 20x30x6 cm

Abbeystones 20x30x6 zijn een van onze populairste betonklinkers. Met deze stenen bestraat u eenvoudig een tuin of openbare ruimte. Zo zijn ze geschikt voor de aanleg van een terras en looppad, maar ook voor een oprit. Doordat de stenen zeer sterk zijn door de dikte van 6 centimeter kunnen ze aangelegd worden in een oprit, parkeerplaats of weg.

Abbeystones zijn degelijke stenen van hoge kwaliteit die toe te passen zijn in elke tuin. Ze hebben een onderhoudsvriendelijk karakter en zijn vorstbestendig en duurzaam geproduceerd. Dankzij een getrommelde afwerking hebben ze een verouderd, karakteristiek uiterlijk gekregen. Dit geeft een unieke uitstraling aan het oppervlak. Tevens is de Abbeystone 20x30x6 voorzien van een deklaag, wat ervoor zorgt dat de kleur minder snel vervaagt.

Abbeystones zijn authenthiek én betaalbaar. Ook zijn ze leverbaar in diverse varianten. Zo is de Abbeystone 20x30x6 te verkrijgen in meerdere kleuren, zodat u altijd de kleur vindt die perfect in uw tuin past. Daarnaast zijn de Abbeystones te verkrijgen in andere formaten, zoals 20x5x7cm of wildverband. De Abbeystones wildverband worden in verschillende formaten geleverd. Deze afwisseling van kleine en grote stenen zorgt voor een speels effect in uw tuin. Bekijk alle kleuren en formaten van de Abbeystones op de website.

U kunt ook langskomen in onze showtuin in Boskoop. Hier kunt u de Abbeystones 20x30x6 bewonderen. Daarnaast kunnen we u hier adviseren over welke kleur het best in uw tuin zal passen. Als u ervoor kiest om de Abbeystones te bestellen, leveren we ze gebruikelijk binnen vier tot acht dagen bij u thuis af.

1