Abbeystones 20x30x6 Gouda

Bent u op zoek naar klinkers die een authentiek terras of een strakke oprit in uw tuin creëren? Dan raden wij u zeker onze Abbeystones 20x30x6 uit Gouda aan!

De Abbeystones 20x30x6 uit Gouda beschikken over een zeer hoge kwaliteit en geven uw oppervlak, dankzij de getrommelde afwerking, een karakteristieke en unieke uitstraling. Daarnaast zijn deze populaire klinkers betaalbaar en onderhoudsvriendelijk. Deze eigenschappen maken de authentieke klinkers geschikt voor veel diverse oppervlaktes.

Bij ons zijn de Abbeystones 20x30x6 uit Gouda beschikbaar in verschillende kleuren. Een van onze favorieten is de kleur ‘Toscaans’. Met klinkers in deze kleur creëer je namelijk een sfeervolle en warme uitstraling in je tuin. Naast de diversiteit aan kleuren van de Abbeystones zijn de klinkers ook te verkrijgen in diverse formaten, variërend van 20x30x6 tot 30x40x6. Kies uw favoriete kleur en formaat op onze webshop! U kunt hier de gewenste klinkers ook direct bestellen. Wanneer de betaling is voltooid, worden de klinkers door ons persoonlijk bij u bezorgd. Dit zal binnen vier tot acht werkdagen zijn. Meer informatie over de levering vindt u op onze homepagina.

Bent u nog niet helemaal zeker van uw keuze? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showtuin in Boskoop. Hier hebben wij bijna alle varianten van de Abbeystones op voorraad. In onze showtuin voorzien we u ook graag van advies over de klinkers en onze andere producten. We raden u aan voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op te nemen middels een e-mail of telefoontje. Zo bent u verzekerd van onze tijd en aanwezigheid.

Wanneer u nog niet helemaal zeker bent over uw keuze, kunt u ook eens een kijkje nemen op onze socialmedia-kanalen. Wekelijks delen wij hier meerdere foto’s van onze producten, voorzien van nuttige informatie. Wellicht geven deze berichten u inspiratie voor uw eigen tuin!

1