Abbeystones 20x30x6 Zoetermeer

Bent u van plan om uw tuin op te knappen en bent u daarvoor op zoek naar unieke stenen? Met onze Abbeystones 20x30x6 uit Zoetermeer kunt u een karakteristiek looppad of terras aanleggen!

Deze klinkers zijn van zeer goede kwaliteit en ook nog eens duurzaam. De Abbeystones 20x30x6 uit Zoetermeer zijn perfect voor de bestrating van uw tuin en terras of een openbare ruimte. Tevens zijn de klinkers zeer geschikt om een strakke oprit te creëren.

Dankzij de getrommelde afwerking hebben de Abbeystones 20x30x6 uit Zoetermeer een verouderd uiterlijk. Dit zorgt ervoor dat het bestraten oppervlak meer karakter krijgt. Naast dit unieke karakter zijn de populaire klinkers scherp geprijsd en onderhoudsvriendelijk. De eigenschappen van de Abbeystones 20x30x6 uit Zoetermeer zorgen ervoor dat de klinkers geschikt zijn om te leggen in diverse tuinen.

Gigatuin heeft de Abbeystones 20x30x6 uit Zoetermeer op voorraad in meerdere kleuren. Met een donkere variant van de klinker zoals ‘Nero’ zorgt u voor een modern en strak geheel. Maar u kunt ook kiezen voor een speelser patroon als ‘Zomerbont’. Ook zijn de klinkers te verkrijgen in diverse formaten, variërend van 20x30x6 tot 30x40x6. Zo heeft u genoeg keuze om uw terras naar eigen wens te bestraten!

Bestel via de website uw favoriete klinker of kom langs in onze showtuin. In onze showtuin in Boskoop staan we klaar om u onder het genot van een kopje koffie alles te vertellen over de tegels. Samen gaan we op zoek naar een tegel die in uw tuin past! Wij adviseren u om voor het langskomen contact met ons op te nemen. Zo bent u er zeker van dat wij aanwezig zijn. Bestelt u bij ons, dan worden na betaling de klinkers binnen vier tot acht werkdagen bij u thuis bezorgd. U kunt meer informatie over de levering vinden op onze homepagina.

Bent u er nog niet helemaal uit of de Abbeystones 20x30x6 uit Zoetermeer iets voor u zijn? Neem eens een kijkje op onze socialmedia-kanalen voor inspiratie en informatie over deze en andere tegels!

1