Geen producten in winkelwagen
Naam

Terrasverband+ 4 cm Grijs/Zwart

Afmeting

Klein Wildverband

Materiaal

Beton geimpregneerd Grijs/Zwart

Magazijn Bestrating
Showtuin Boskoop
Indicatie levertijd 4 tot 8 werkdagen
Prijs incl BTW € 38,34 per 1,2 m²
× 1,2 m²

Ons terrasVerband+ is een kleine investering met een groots effect in elke tuin!
Tuinen waarin onze TerrasVerband+ is verwerkt lokken veel mooie en leuke reacties op. En verbazing als men de prijs hoort! TerrasVerband+ is dus zeer budgetvriendelijk zonder de uitstraling van een echt budgetproduct. 
Ons terrasVerband+ is met veel aandacht, vakmanschap en kennis geproduceerd. Het is voorzien van een beschermlaagje zodat ze een eerste bescherming hebben tegen vocht en vuil. Hierdoor zijn de stenen vorstbestendig, worden ze niet snel vuil en zijn eenvoudig in onderhoud. Stenen en tegels uit de serie Terras+ zijn uitermate bestand tegen zowel de natte, Nederlandse dagen als wel tegen een stevige hittegolf.

Groen?
Het TerrasVerband+ past in elk type tuin en laat zich eenvoudig combineren met de verschillende soorten beplanting. Zo hebben wij ons terrasVerband+ succesvol toegepast gezien in zowel klassieke als zeer moderne tuinen en in combinatie met zeer ingetogen als wel zeer kleurrijke bloemen en planten. 

Puntjes op de i
Zo makkelijk als het terrasVerband+ zich laat toepassen in verschillende tuintypes en laat combineren met allerlei soorten beplanting, zo divers laat hij zich ook combineren met decoratiematerialen en tuinsets! Kleed je tuin dus aan met hardhouten tuinmeubelen, veel kussens in allerlei kleuren en hang een heerlijk luie hangmat in een geheim hoekje. De styling mag uitbundig zijn: gebruik schaduwdoeken of kleurige parasols en zorg voor vrolijke verlichting!

1