Geen producten in winkelwagen
Naam

WS Imperial Black 1L

Kwaliteit A
Magazijn Bestrating
Showtuin Boskoop
Indicatie levertijd 4 tot 8 werkdagen
Prijs incl BTW € 29,95 per stuk
stuk

Productomschrijving

Een producteigenschap van tuintegels, terrasstenen en muurblokken van beton is dat deze door weersinvloeden na verloop van tijd lichter worden van kleur. Heb je zelf ook antraciet kleurige of zwarte terrastegels of klinkers in je terras of oprit liggen die zijn verkleurd en kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Dan hebben wij de oplossing voor dit probleem! Met WS Imperial Black worden jouw tegels, stenen of blokken weer donker van kleur. Daarnaast breng je ook een impregneerlaag aan waardoor groene aanslag en ander organisch vuil minder snel zal hechten en je tuin hierdoor onderhoudsvriendelijk wordt. Oftewel twee vliegen in één klap, het donker maken én impregneren van de bestrating.

Het oppervlak dat je gaat behandelen eerst reinigen met WS Advance. WS Advance heeft een dubbele functie, schoonmaken van de bestrating en het aanbrengen van een voorstrijk/primer zodat de WS Imperial Black goed kan intrekken.

Gebruiksaanwijzing:

Nadat de tegels, stenen of blokken zijn gereinigd met WS Advance deze goed laten drogen. Het advies is om 2 lagen dun aan te brengen met een inwasapplicatie, zoals een vachtroller of kwast. Afhankelijk van de luchtvochtigheid is de droogtijd circa 30 minuten tot 1 uur per laag. Je kunt meerdere lagen aanbrengen, mits de vorige laag volledig droog is.

Verbruik:

Dit is afhankelijk van de poreusheid van de bestrating. Het gemiddelde verbruik is circa 15 m² per liter voor het aanbrengen van 2 lagen. Dit betreft een indicatie waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Attentie:

Niet elke bestrating leent zich voor nabehandeling met een impregneermiddel! Het moet namelijk kunnen intrekken in het oppervlak dat je gaat behandelen. Vooral tuintegels en klinkers met een poreuze toplaag (en dus een licht absorberende werking) zijn geschikt voor het verdiepen van de kleur. Voor bestrating met een dichte toplaag adviseren wij WS NanoCoat. Neem bij twijfel of voor advies contact op met een WS verkooppunt of stuur ons een berichtje.

Bewaaradvies:

WS Imperial Black moet vorstvrij worden bewaard.

1