Geen producten in winkelwagen
Naam

WS NanoCoat 1L

Kwaliteit A
Magazijn Bestrating
Showtuin Boskoop
Indicatie levertijd 4 tot 8 werkdagen
Prijs incl BTW € 66,50 per stuk
stuk

Met WS NanoCoat brengt u een transparante beschermlaag aan op uw tegels en stenen die ervoor zorgt dat deze minder snel vergrijzen en vuil worden.

WS NanoCoat heeft veel voordelen. Het schoonmaken van uw tuintegels is minder vaak nodig en zal bovendien sneller gaan, doordat vuil en vet door de WS NanoCoat makkelijker te verwijderen zijn. Daarnaast gaan de tegels en stenen door de beschermlaag langer mee en verkleint het product de kans op kortsluiting. Ook is het voor allerlei projecten, materialen en oppervlakten geschikt. Kort gezegd is de coating duurzaam, van kwaliteit, gemakkelijk aan te brengen en heeft het een langdurige werking.

Hoe werkt WS NanoCoat? Het is een zeer hoogwaardige en duurzame 1 component coating op basis van nanotechnologie. Dit houdt in dat minuscule nanodeeltjes in het oppervlak dringen en daardoor beter beschermen dan traditionele coatings die enkel een laag om het object vormen. Het product wordt één met de structuur van het object. Hierdoor kunnen vuil, vet en schimmels nauwelijks aan de oppervlakte hechten. Ook vloeistoffen zoals water kunnen niet binnendringen in de tegel of borderrand.

Hoe gebruik ik WS NanoCoat? Voordat u dit product gebruikt, dient u het te behandelen oppervlak schoon te maken met een (PH neutrale) reiniger, zoals WS Advance. Wanneer de stenen, tegels of blokken goed droog zijn, brengt u een dunne laag van de coating aan met een inwasapplicatie, zoals een kwast of vachtroller. Klik op de link om te zien hoe de NanoCoat exact gebruikt dient te worden: https://www.youtube.com/watch?v=wKTPAZ59MPk.

Het gemiddelde verbruik van dit product is circa 20 tot 40 m², maar varieert. Het is belangrijk dat WS NanoCoat vorstvrij bewaard wordt.

Een tip van ons: WS NanoCoat is geschikt voor tegels en stenen met een dichte, niet absorberende toplaag. Voor het behandelen van bestrating met een poreuze of absorberende toplaag is het beter om WS Seal & Protect te gebruiken. Neem gerust contact met ons op voor advies hierover!

1