Geen producten in winkelwagen
Naam

WS Voegmortel Easy Fine Diep Zwart 15kg

Materiaal

Voegmiddel Bestrating

Kwaliteit A
Magazijn Bestrating
Showtuin Boskoop
Indicatie levertijd 4 tot 8 werkdagen
Prijs incl BTW € 79,95 per stuk
stuk

Productomschrijving:

Voor een onkruidbeperkend terras. Heel eenvoudig in gebruik, effectief en duurzaam. Waterdoorlatend, bestand tegen dooizout en kan ook tegen de breedte-sproeier van een hogedrukreiniger. WS Voegmortel heeft een open structuur en kan onder de meeste weersomstandigheden worden verwerkt. Zelfs bij regen. Beperkt onkruid en insecten (mieren). Voor voegbreedtes vanaf 3 mm tot 20 mm, dus ook geschikt voor smallere voegen, en voegdieptes vanaf 30 mm. WS Voegmiddel Easy Fine is ontwikkeld voor gemiddelde belasting (garage opritten), te gebruiken voor terrassen, looppaden en opritten voor het voegen van keramische tegels, natuursteen en betonnen terrastegels en wordt door de hoge druksterkte zelfs gebruikt voor infra projecten.

 

Gebruiksaanwijzing:

Het oppervlak tijdens het aanbrengen nat houden door regelmatig te sproeien. Het voegmiddel diagonaal inkeren met de WS Vloertrekker en gebruik eventueel het WS Voegmaatje voor de plekken waar je minder makkelijk bij kunt, zoals de regenpijp of het kozijn. Zorg dat er geen restmateriaal op de bestrating achterblijft. Regen is geen probleem, maar ga niet voegen als er hevige regen wordt aangekondigd. Werk grondig en schoon! De voegen tot de onderzijde inkeren. Gebruik hiervoor de WS Voegenroller.

Bewaaradvies:

WS Voegmortel Easy Fine moet vorstvrij worden bewaard.
Na het opensnijden van de vacuümzak is de houdbaarheid circa 3 tot maximaal 6 maanden, mits bewaard in de emmer en onder water gezet.

 

Bekijk via de link hoe het voegmiddel gebruikt dient te worden:

https://www.youtube.com/watch?v=_8B601s31JM 

1