Geen producten in winkelwagen

Betonbanden

Op zoek naar een fraaie, maar niet te dure afwerking voor uw tuin? Dan zijn de betonbanden en betonbielzen van Gigatuin de ideale oplossing! Verzakkingen, kieren en gaten voorkomen, oppervlaktes afperken, of uw tuin netjes afwerken: dankzij de stapelstenen en opsluitbanden van Gigatuin, vormt dit geen enkel probleem meer. Ook onkruid vormt geen obstakel voor deze betonelementen, al helemaal niet in combinatie met onze voegmiddelen! De mogelijkheden zijn onbeperkt, uw creativiteit bepaalt de grens! Beschikbaar in de kleuren antraciet en grijs.

Er is 1 artikel gevonden.

/afb/art2984-betonbiels-12x20x120-cm-antraciet.jpg
€ 22,75 per stuk
Betonbiels 12x20x120 cm Antraciet

Levering

De levering van onze betonbanden en betonbielzen verloopt als het volgt: nadat u uw order heeft geplaatst, online of in de Gigatuin showtuin in Boskoop, zullen wij deze doorzetten naar onze fabriek. Hier wordt de door u bestelde artikelen binnen 4-8 werkdagen bij elkaar gezocht, zorgvuldig verpakt én bij u aan de deur geleverd, door middel van een vrachtwagen met laad/loskraan. Deze beschikt over de mogelijkheid om uw bestelling, stevig bevestigd aan een pallet, binnen een straal van circa 4 meter vanaf de vrachtwagen te lossen, op de door u gekozen plek. Ook is het mogelijk om eventuele andere wensen/eisen door te geven, bijvoorbeeld bij de opmerkingen, online of op het bestelformulier. Heeft u al besteld, maar zijn er nog nog eisen/wensen ontstaan? Neem dan even contact op met onze verkoopmedewerker Julian: 085-0805227.

 

Showtuin

Uiteraard zijn onze betonbanden en betonbielzen ook in de Gigatuin showtuin te bezichtigen: maandag geopend van 13:00-18:00, dinsdag t/m vrijdag van 10:00-18:00 en zaterdag van 09:00-18:00. Mocht u behoefte hebben aan het advies van een verkoopmedewerker, dan bent u op vrijdag (13:00-17:00) en zaterdag (10:00-17:00) aan het juiste adres! Het is ook mogelijk om doordeweeks een afspraak met één van onze verkoopmedewerkers te maken, neem hiervoor even contact op met Julian: 085-0805227. Hij kan u, indien mogelijk, telefonisch ook van advies en onderbouwde hulp voorzien. Zien wij u terug bij Gigatuin, in Boskoop?

1