Onze betonklinkers uit Gouda

Onze Betonklinkers uit Gouda zijn simpele, maar stijlvolle tegels die voor elk te bestraten oppervlak een ideale uitkomst bieden.

Betonklinkers uit Gouda zijn kleine klinkers op basis van cement, zand, grind en eventuele kleurstoffen. Ze worden ook wel BKK klinkers genoemd. De samenvoeging van cement, grind en zand zorgt ervoor dat de klinkers water snel afvoeren en daardoor minder nat blijven. Bovendien zijn ze zeer stevig, waardoor ze gebruikt kunnen worden als bestrating voor wegen, opritten en tuinterrassen. De betonklinkers uit Gouda zijn daarom ook veelvuldig toepasbaar; allerlei tuinen en openbare ruimtes kunnen ermee aangelegd worden.

We hebben in ons assortiment de betonklinkers uit Gouda in vele kleuren. Wilt u een donkerkleurig tuinpad? Dan raden wij u onze Waalformaat 20x50x7cm Bosoven Nero klinkers aan. Deze steen is erg mooi te gebruiken als looppad of voor omranding van een modern terras. Bovendien is de klinker ook zeer geschikt om te gebruiken voor een oprit, door de dikte van 7cm. Ook liggen de waaltjes van deze steen strak tegen elkaar, waardoor er minder kans is op onkruid. U kunt ook voor onze populaire Abbeystones 20x5x7cm gaan. De getrommelde afwerking van deze stenen geeft uw tuinoppervlak extra karakter en creëert een mooi eindresultaat. De klinkers zijn van hoge kwaliteit. We verkopen onze Abbeystones ook in vele kleuren. Op de website kunt u uw favoriet kiezen en ook direct bestellen. Na betaling leveren wij de stenen binnen 4 tot 8 werkdagen bij u thuis.

Komt u liever langs in onze showtuin in Boskoop? Dit kan ook; hier kunt u de klinkers in het echt bewonderen en geven we u persoonlijk advies. Wij raden u aan om ons te berichten voordat u langskomt, zodat u zeker weet dat wij aanwezig zullen zijn. Voor meer inspiratie kunt u ook kijken op onze socialmedia-accounts. Op Instagram en Facebook tonen wij beelden en informatie over onze tegels en producten. Mogelijk komt u hier dé tegel voor uw tuin tegen.

1