Onze betonklinkers uit Zoetermeer

Op zoek naar kleine stenen waarmee u uw terras, looppad of oprit kunt aanleggen? Onze Betonklinkers uit Zoetermeer zijn de uitkomst! De klinkers zijn eenvoudig toepasbaar in elke tuin.

Met de betonklinkers uit Zoetermeer creëer je een uiterst strak en uniek uiterlijk. Betonklinkers uit Zoetermeer zijn stevige stenen van hoge kwaliteit. Het zijn kleine klinkers die zijn ontstaan uit de samenvoeging van cement, grind, zand en eventuele kleurstoffen. Door de combinatie van deze drie ingrediënten voeren betonklinkers water extreem goed af, waardoor de klinkers minder nat blijven. Ook zijn de klinkers, door hun stevigheid, zeer geschikt voor zware belasting. U kunt er daarom ook opritten, wegen en parkeerplaatsen mee aanleggen. De betonklinkers uit Zoetermeer zijn dus op elk oppervlakte toe te passen!

We hebben een uitgebreid assortiment betonklinkers. Zo verkopen we de Waalformaat 20x5x7cm Bosoven tegels in drie kleuren: Mangaan, Nero en Prunia. Deze klinkers zijn erg populair vanwege de vintage uitstraling. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor een oprit of tuin, doordat ze over een vlakke toplaag beschikken. Ook kunt u bij ons de populaire Abbeystones 20x5x7cm bestellen. Kies bijvoorbeeld voor de Abbeystones 20x5x7cm Zomerbont met deklaag om een kleurrijk effect te creëren in uw tuin. In onze hoeveelheid aan varianten van onze betonklinkers uit Zoetermeer vindt u ongetwijfeld uw perfecte klinker!

Welke kleur BKK klinkers bij u past, is natuurlijk geheel aan u. Bekijk daarom snel ons aanbod betonklinkers op onze website of in onze showtuin. In onze showtuin, gelegen in Boskoop, kunnen we u persoonlijk adviseren over onze klinkers en bieden wij u alle informatie die u nodig heeft.

Voor meer inspiratie kunt u ook een kijkje nemen op de socials van Gigatuin. Op onze Instagram- en Facebookaccounts kunt u allerlei foto's en informatie vinden over de producten. Misschien ziet u hier wel dé perfecte tegel langskomen!

1