Onze betontegels uit Gouda

Bij Gigatuin kiest u gegarandeerd voor hoge kwaliteit met onze betontegels uit Gouda! De tegels zijn functioneel, simpel en strak. Ze worden gebruikt voor terrassen, opritten, trottoirs en pleinen. U kunt dus allerlei kanten op met de betontegels uit Gouda! Creëer bijvoorbeeld een strakke en stijlvolle uitstraling in uw tuin door de betontegels aan te leggen als looppad of terras.

Met de betontegels uit Gouda legt u snel en eenvoudig een strakke bestrating aan. De tegels zijn van hoge kwaliteit, doordat ze met de allernieuwste productietechnieken worden geproduceerd. Een groot voordeel van de tegels is dan ook dat ze nauwelijks slijten. Ze gaan extra lang mee door de gladde bovenzijde. Ondanks deze hoge klasse, zijn de betontegels nog steeds scherp geprijsd!

Onze betontegels zijn ontzettend populair. Met name de grijs- en antracietkleurige stenen, omdat hiermee een chique look gecreëerd kan worden in de tuin. Bent u hier geïnteresseerd in? Bekijk onze Kingstones 30x30x4,5cm Silves, 60Plus Soft Comfort 30x60x6cm Giallo en Cloud 60x60x4cm Grezzo dan eens. Wellicht zijn deze grijze stenen dé tegels waar u naar op zoek bent! Mocht u niet zo’n fan zijn van deze kleuren, geen zorgen: we beschikken over een breed assortiment aan betontegels. Kies bijvoorbeeld voor onze Kingstones 60x60x4cm Almeida of Alvito, als u op zoek bent naar een tegel met een fleurig patroon dat uw tuin een speelse en moderne uitstraling kan geven.

Overigens kunt u ook een speels effect creëren door betontegels te variëren qua kleuren en groottes. We verkopen de betontegels uit Gouda namelijk niet alleen in veel verschillende kleuren, maar ook in diverse formaten! Een populair formaat is de 60x60cm betontegel. Deze grotere tegels geven een stoerdere look aan je tuin of oprit.

Neem een kijkje op onze website voor alle formaten en kleuren van onze betontegels uit Gouda. Bekijkt u de tegels liever in het echt? Dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showtuin in Boskoop!

1