Betontegels tuin uit Gouda

Gigatuin heeft een uitgebreid assortiment aan betontegels. Kijk daarom niet verder en kies een tegel uit ons aanbod!

Betontegels zijn functioneel, simpel en strak. Het materiaal beton biedt hoge comfort en kwaliteit en een strakke uitstraling. Ze worden met de allernieuwste productietechnieken geproduceerd, waardoor ze sterke eigenschappen bezitten, zoals slijtvastheid. Door de gladde bovenzijde gaan ze extra lang mee en kunt u jarenlang genieten van een prachtige tuin!

Met de betontegels tuin uit Gouda kunt u alle kanten op. Pas ze bijvoorbeeld toe in uw terras, looppad of oprit. Tevens kunnen ze gebruikt worden voor trottoirs en pleinen. Naast dat betontegels veelvuldig zijn te combineren, zijn ze snel en eenvoudig aan te leggen.

Betontegels tuin uit Gouda zijn erg gewild en daarom verkopen we ze in vele maten en soorten. Zo kunt u, als u een chique look in uw tuin wilt creëren, gaan voor onze betontegels in grijze en antraciete kleuren. Voorbeelden hiervan zijn onze Kingstones 30x30x4,5cm Évora en 60Plus Soft Comfort 40x80x4cm Grezzo tegels. Kingstones staan garant voor een lange levensduur en topkwaliteit. Onze 60Plus Soft Comfort tegels staan met name bekend om het zorgen voor optimaal voetcomfort.

Natuurlijk kunt u ook voor een van onze andere kleuren of formaten kiezen. Bezoek onze website en bekijk ons gehele assortiment betontegels tuin uit Gouda. Ook bent u van harte welkom in onze showtuin in Boskoop, waar onze betontegels opgesteld zijn. Hier kunt u tevens antwoorden krijgen op uw vragen over de tegels of andere zaken.

1