Onze betontegels met keramische toplaag uit Gouda

Een stijlvolle en sterke tegel in uw tuin is alles wat u nodig heeft! Ga voor onze betontegels met keramische toplaag uit Gouda. Deze tuintegel bestaat uit twee delen: een toplaag van keramiek en een onderlaag van beton. Deze lagen zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

De keramische bovenlaag wordt gemaakt van klei of leem. De tegel wordt erg heet gebakken, waardoor deze krasbestendig, vlekbestendig en kleurvast is. Een ander voordeel van de betontegels zijn de luxe uitstraling. Ook maakt de betonnen onderlaag het mogelijk de keramische tegels op een zandbed aan te leggen. Bovendien hecht groene aanslag zich nauwelijks aan de tegels en zijn ze eenvoudig schoon te maken. De keramische toplaag, de zogeheten ‘excellent coating’, zorgt ervoor dat de tegels over een zeer hoge kwaliteit beschikken. Hierdoor kunt u lang genieten van uw terras. Kortom: onze betontegels met keramische toplaag uit Gouda zijn gemakkelijk aan te leggen en te onderhouden. Daarmee maken ze optimaal genieten ook nog eens zeer vanzelfsprekend!

Betontegels met keramische toplaag uit Gouda zijn zeer geliefd. Een van onze favoriete betontegels met keramische toplaag zijn onze Kera Twice 60x60x5cm tegels aan. Dit zijn onze tegels die over een keramische toplaag van 1cm met een betonnen onderlaag beschikken. Deze tegels hebben eigenschappen van hoge kwaliteit. Zo zijn ze zeer vuilwerend en hoog kleur-ondersteunend. Ze behouden lang hun prachtige uitstraling en zijn ideaal voor een terras in uw achtertuin. 60x60cm is bovendien een erg populair formaat die een tuin groter laat lijken.

We verkopen de Kera Twice 60x60x5cm tegels in veertien varianten. Zo hebt u alle keus qua looks en kunt u de kleur kiezen die het best in uw tuin past. Voor elke tuinstijl is er een passende keuze. Ga bijvoorbeeld voor een leuk patroon en bestel ‘Flower Lotus’. Toch op zoek naar een meer eenkleurige tegel? Kies voor ‘Cerabeton Cendre’ of ‘Unica Grey’. Alle varianten kunt u bekijken op onze website. Op onze website kunt u de betontegels met keramische toplaag uit Gouda ook direct bestellen.

Bekijkt u de tegels liever een keer in het echt? Kom dan langs in onze showtuin in Boskoop. Daar vindt u de Kera Twice 60x60x5cm tegels, maar ook vele andere tegels en producten. We geven u hier graag persoonlijk advies over wat dé passende tegel voor uw tuin is. Zien we u binnenkort?


1