Betontegels met keramische toplaag in Zoetermeer

Bent u op zoek naar betontegels met keramische toplaag in Zoetermeer? Gigatuin biedt u de uitkomst! Ons ruime assortiment bestaat uit verscheidene tuintegels en diverse accessoires, wat betekent dat er voor ieder wat wils is. Gigatuin staat garant voor hoogkwalitatieve, maar scherp geprijsde artikelen. Vaak hebben wij ook uiteenlopende restpartijen in ons assortiment, welke tegen bijzonder lage prijzen aangeboden worden. Naast tuintegels en dergelijke producten, heeft Gigatuin ook een brede collectie aan accessoires voor bijvoorbeeld onderhoud. Zowel online als in onze showtuin is het mogelijk om te bestellen, bij Gigatuin in Boskoop.

Levering

Bent u benieuwd naar bijvoorbeeld onze betontegels met keramische toplaag in Zoetermeer? Bestellen is, zoals genoemd in het bovenstaande kopje, mogelijk in zowel onze showtuin, als online. Beide methodes focussen zich op een levertermijn van 4-8 werkdagen, zodat u, en eventueel uw hovenier, snel aan de slag kan gaan! Nadat u besteld in onze showtuin, zet onze verkoopmedewerker deze per direct door naar de fabriek. Wanneer u online besteld, zal dit automatisch gebeuren. In de fabriek wordt uw bestelling op korte termijn bij elkaar gezocht, en stevig op een pallet verpakt. Hierna zal uw bestelling ingeladen worden, en onderweg gaan naar de door u gekozen locatie.

Onze showtuin

In onze showtuin kunt u ons gehele assortiment inzien, evenals onze betontegels met keramische toplaag in Zoetermeer. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken met onze verkoopmedewerker Julian: 085-0805227. Elke maandag (13:00-18:00 uur), dinsdag t/m vrijdag (10:00-18:00 uur) en zaterdag (9:00-17:00 uur) zijn wij voor u geopend. Elke vrijdag (13:00-17:00) en zaterdag (13:00-17:00) zal er ook een verkoopmedewerker voor u klaar staan, welke u van elke vorm van gemakken kunt voorzien.

 

1