Onze betontegels tuin uit Zoetermeer

Waarom kiezen voor de betontegels tuin uit Zoetermeer? Onze siertegels van beton zijn allereerst van hoge kwaliteit en comfort, wat ervoor zorgt dat u jarenlang van deze tegels kunt genieten. Maar ze bezitten nog veel meer voordelige eigenschappen als onderhoudsvriendelijkheid, stijlvastheid, vorstbestendigheid. Ook zijn ze sterk en antislip. Daarnaast creëren de betontegels tuin uit Zoetermeer een strakke en stijlvolle uitstraling in uw tuin.


Ook zijn de betontegels uit Zoetermeer breed inzetbaar. U kunt ze gebruiken voor het aanleggen van een looppad, terras én oprit. Bovendien zijn ze vrij goedkoop in vergelijking met natuurstenen en keramische tegels. Kortom: betontegels uit Zoetermeer zijn een topkeuze!

Betontegels zijn ontzettend in trek. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat wij deze u in zoveel mogelijk formaten en soorten kunnen aanbieden. De 60x60cm tegel is een voorbeeld van een populair formaat. Doordat deze tegels wat groter zijn, geven ze een stoerdere look aan uw tuin of oprit. Als u een speels effect wilt creëren, kunt u ook verschillende kleuren en groottes combineren.

Antraciet en grijs zijn geliefde kleuren. Hier verkopen wij veel varianten van, onder andere ook van de 60Plus Soft Comfort tegels. Deze geïmpregneerde betontegels zijn gewild, omdat ze zijdezacht aanvoelen onder de voeten. Als u op zoek bent naar een tegel met een fleurig patroon, kunt u eens de Kingstones Alvito of Almeida bekijken. Kingstones zijn geproduceerd met de allernieuwste productietechnieken, waardoor ze beschikken over topkwaliteit en een lange levensduur. Bekijk vooral eens ons gehele assortiment Kingstones op de website om alle mogelijkheden te beoordelen!

Ons ruime aanbod is een groot voordeel, maar zorgt er wellicht voor dat u het overzicht kwijtraakt. Bericht ons gerust als u hulp wilt bij de keuze of kom langs in onze showtuin in Boskoop. Hier staan de betontegels tuin uit Zoetermeer ook opgesteld. Als u de tegels nog eens in het echt wilt bekijken, bent u hier van harte welkom!

1