Sierbestrating/tuintegels/tuinhout voor Den Haag en omstreken

Ook voor Den Haag en omstreken is Gigatuin de leverancier van Sierbestrating, Tuintegels en Tuinhout. De showtuin van Gigatuin bevindt zich in Boskoop. Veel particulieren en stratenmakers zijn u reeds voorgegaan

Of het nu gaat om een A-keus product, B-keus product of een outlet/restpartij wij hebben het voor u. Met een royale presentatie aan producten weten wij elke klant van dienst te zijn. Over het bezorgen behoeft u zich geen zorgen te maken, tegen een scherp tarief worden de producten in Den Haag afgeleverd.

U als inwoner van Den Haag krijgt u bij Gigatuin een eerlijk en deskundig advies. Wij denken mee zodat u uiteindelijk de juiste productkeuze zult maken.

Vanaf 1 maart t/m 1 december is onze showtuin geopend. Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u advies tijdens uw bezoek? Kom dan op de vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur of op zaterdag vanaf 10 uur of neem vooraf even contact op met Julian: 085-0805227

Heeft u vragen over onze sierbestrating, outlet-producten, tuinhout of andere producten neem dan gerust contact met ons op.

1