Onze granibielzen uit Zoetermeer

Granibielzen behoren tot het assortiment stapelstenen. Ze zorgen door hun mooie uiterlijk absoluut voor een unieke uitstraling in uw tuin. Daarbij geeft de ruwe zichtzijde een natuurlijke look aan de granibiels.

Deze blokken zijn gemaakt van beton en zijn toe te passen in elk type tuin. Ook zijn ze geschikt om te gebruiken voor de oprit en zijn ze vorstbestendig. De granibiels is een van de meest natuurlijke afscheidingen en kan onder andere ingezet worden voor het overwinnen van hoogteverschillen.

Maar u kunt met deze betonelementen allerlei kanten op. Eenvoudig creëert u de mooiste creaties in uw tuin zoals muurtjes, bloemborders, zitoppervlakken, plantenbakken, trappen en verhoogde terrassen. U kunt er zelfs een volledige vijver mee bouwen. Doordat u met de granibielzen uit Zoetermeer zoveel mogelijkheden heeft, realiseert u gegarandeerd uw droomtuin!

Het aanbrengen van verhogingen in uw tuin is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is de granibiels betonblokken stapelen. Het aanbrengen van steenlijm tussen de blokken kan zorgen voor extra stevigheid, maar is niet noodzakelijk.

De granibielzen uit Zoetermeer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Schaf het populaire formaat 60x14x15cm aan. Bekijk ons assortiment en bepaal welke variant het best in jouw tuin past!

1