Onze grastegels uit Gouda

Interesse in een milieuvriendelijke tegel die waterdoorlatend is? Kies voor onze Grastegels uit Gouda.

 

Grastegels bieden een alternatief voor gesloten verhardingen. Het voordeel van deze tegels is dat ze wateroverlast tegengaan. Doordat we in Nederland te maken hebben met heftige plensbuien raakt onder andere het rioleringsstelsel overbelast. Een volledig bestraatte tuin zorgt ervoor dat het water minder goed kan wegstromen. Grastegels uit Gouda zijn een uitstekende oplossing voor de wateroverlast. Regenwater krijgt door de open ruimtes in de tegels de kans om in de grond te infiltreren. Zo voorkomt u ook plasvorming in uw tuin.

 

Naast hun milieuvriendelijkheid zijn grastegels uit Gouda ook populair doordat ze zware belasting kunnen verdragen. Betonnen grastegels zijn sterk en hebben een hoge weerstand. Dit maakt ze onder andere ideaal voor opritten en parkeerplaatsen. Met grastegels uit Gouda creëer je een solide basis waarvan je niet hoeft te vrezen dat die zal verzakken. Overigens zijn grastegels snel en gemakkelijk aan te leggen.

Daarnaast bieden grastegels ook nog eens ruimte voor grasgroei en is er de mogelijkheid om de holtes op te vullen met spilt en/of grind. De grastegels uit Gouda hebben waterdoorlatende holtes, die u kunt opvullen zoals u zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld de holtes vullen met aarde en gras inzaaien. Onderhoud vervolgens het oppervlak eenvoudig met een grasmaaier. U kunt de holtes ook opvullen met allerlei grindsoorten. Ook hiervoor kunt u terecht bij Gigatuin: we verkopen vele soorten grind.

We verkopen onder andere de Aquadraintegel 30x30x8cm in de varianten Nero en Gris. U kunt deze grastegel bestellen via de website of u kunt langskomen in onze showtuin in Boskoop. Het beste kunt u vooraf aan ons laten weten wanneer u langs wilt komen, zodat u verzekerd bent van onze tijd. Wij geven u graag advies over onze grastegels en andere producten!

1