Onze grastegels uit Zoetermeer

Kies milieubewust en ga voor Grastegels uit Zoetermeer!

In tegenstelling tot ‘dichte’ bestrating bieden grastegels een hoge waterdoorlatendheid. Het is belangrijk dat tegels water doorlaten, omdat er steeds vaker door hevige regenbuien straten blank staan. Een volledig bestraatte tuin zorgt ervoor dat het water minder goed kan wegstromen. Daar zijn verschillende oplossingen voor gevonden, waaronder grastegels! Regenwater krijgt de kans om in de grond weg te zakken en vermindert daarmee de kans op plasvorming en overstromingen te verminderen.

Grastegels uit Zoetermeer zijn naast hun milieuvriendelijkheid ook populair vanwege hun sterkte. Betonnen grastegels hebben een hoge weerstand en kunnen door hun solide vorm zware belasting verdragen. Dit maakt ze ideaal voor opritten. Met grastegels uit Zoetermeer bent u verzekerd van een stabiele ondergrond die niet zal verzakken. Ook zijn de grastegels eenvoudig en snel te plaatsen.

Onze grastegels beschikken over waterdoorlatende holtes, welke ideaal opgevuld kunnen worden met gras, grind en dergelijke. Zo kunt u de holtes vullen met aarde en hier gras inzaaien. Het oppervlak kunt u daarna gemakkelijk onderhouden met een grasmaaier. U kunt de holtes ook vullen met een grindsoort naar keuze.

Ons assortiment beschikt onder andere over de Aquadraintegel 30x30x8cm in de kleuren Gris en Nero. Bestel deze grastegel via de website. Zoekt u de tegels liever uit in onze showtuin? Dat kan ook, kom vooral eens langs in Boskoop! Het is handig om voorafgaand aan uw bezoek ons te berichten, zodat u verzekerd bent van onze tijd.

1