Onze producten voor GWW infra in Gouda

Gigatuin is gespecialiseerd in producten voor de aanleg van de GWW infra in Gouda. GWW infra betreft de grond-, wegen- en waterbouw. Dit zijn projecten als de aanleg van havens, parken, autowegen, fietspaden en viaducten. De artikelen die hierbij nodig zijn, zoals stoeptegels, zijn bij ons te verkrijgen.

Beton is een veelgebruikt materiaal bij de aanleg van GWW infra in Gouda. Ons uitgebreide assortiment aan klinkers en tegels van beton sluit hier dan ook helemaal bij aan. Zo kunt u bij ons betonklinkers bestellen. Betonklinkers worden gemaakt van cement, grind en zand. Aan dit mengsel worden kleurstoffen toegevoegd, waardoor de klinker een unieke kleur krijgt. Betonklinkers zijn te verkrijgen met en zonder deklaag. Zonder deklaag houdt in dat de gehele steen gekleurd is. Bij stenen met deklaag is enkel de deklaag gekleurd, waardoor ze kleurvaster zijn.

Ook de betontegels 30x30 cm zijn geschikt voor de GWW infra in Gouda. Deze tegels kunt u gebruiken bij de aanleg van bijvoorbeeld pleinen en trottoirs. Ze worden daarom ook wel stoeptegels genoemd. Ze hebben veel goede eigenschappen, zoals bestand zijn tegen wisselende weeromstandigheden en dat ze nauwelijks slijten. Ondanks de hoge kwaliteit zijn ze te verkrijgen voor een scherpe prijs. Betontegels 30x30 cm zorgen voor een neutrale en harmonieuze sfeer en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes!

Ten slotte zijn opsluitbanden nodig voor een stabiele infrastructuur. Opsluitbanden zijn perfect voor het netjes afwerken van de bestrating of het grasveld en het tegengaan van verzakkingen. Verzakkingen zorgen ervoor dat er niet langer comfortabel over de tegels gelopen kan worden. Het kost veel tijd om deze tegels dan te verhogen. Daarom is het nuttig om opsluitbanden, oftewel trottoirbanden, te gebruiken. De banden oefenen hoge druk uit op de bestrating, waardoor deze niet verzakt of verschuift. Hierdoor blijft de bestrating jarenlang op een egaal niveau. Onze opsluitbanden zijn van hoog kwalitatief beton, duurzaam geproduceerd en vorstbestendig. Als opsluitbanden ingezet worden voor de GWW infra, is het verstandig om een van onze zware opsluitbanden te kiezen.

Gigatuin heeft een ruim assortiment aan producten voor de GWW infra in Gouda, welke u kunt bekijken op de website of in onze showtuin in Boskoop!

1