Onze producten voor GWW infra in Zoetermeer

GWW infra staat voor de Grond-, Wegen- en Waterbouw. Het betreft een tak in de bouwwereld die zich bezig houdt met onder andere het aanleggen van fietspaden, plantsoenen, tunnels en kades. Simpel gezegd wordt er gebouwd aan de infrastructuur.

Bij het aanbrengen van bestratingen voor de GWW infra worden vaak betonproducten gebruikt. Bij Gigatuin verkopen we veel betonproducten van hoge kwaliteit. Zo zijn onze betonklinkers uitermate geschikt voor de GWW infra in Zoetermeer. Beton wordt gemaakt van een mengsel van cement, grind en zand. De unieke kleur van de klinker wordt vervolgens verkregen door de toevoeging van kleurstoffen. We verkopen betonklinkers met deklaag en zonder deklaag. Betonklinkers met deklaag hebben enkel een gekleurde deklaag, wat de stenen kleurvaster maakt. Stenen zonder deklaag zijn door en door gekleurd.

Naast klinkers hebben we ook tegels van beton. Onze betontegels 30x30 cm zijn perfect voor het aanleggen van trottoirs en pleinen. Deze betontegels zijn sterk, onderhoudsvriendelijk, kleurvast, slijten nauwelijks en zijn bestand tegen wisselende weeromstandigheden. Desondanks de hoge kwaliteit zijn de degelijke siertegels zeer betaalbaar. De betontegels 30x30 cm zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

Ook opsluitbanden zijn niet te missen in de GWW infra in Zoetermeer! Opsluitbanden zijn ideaal voor het netjes afwerken van de bestrating en het tegengaan van verzakkingen. Verzakkingen kunnen ervoor zorgen dat de tegels niet meer comfortabel te belopen zijn. Het kost veel tijd om deze tegels weer op te hogen. Gelukkig verkopen wij opsluitbanden die de bestrating of grasvelden omlijsten en ervoor zorgen dat deze stabiel blijven. Onze opsluitbanden zijn duurzaam geproduceerd, van hoog kwalitatief beton en vorstbestendig. Zware opsluitbanden zijn het meest geschikt om te gebruiken voor de GWW infra in Zoetermeer.

Bestel al onze producten voor de GWW infra in Zoetermeer via de website of kom langs in onze showtuin in Boskoop!

1