Onze klinkers en stenen uit Gouda

Bent u van plan klinkers in uw tuin in Gouda of omgeving aan te leggen? Kies voor Gigatuin!

Er zijn veel tegelbedrijven die stenen en klinkers verkopen. Waarom dan kiezen voor Gigatuin? Gigatuin beschikt over een breed assortiment met klinkers en stenen uit Gouda van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u jarenlang van uw tuin genieten zonder dat u hier teveel naar om hoeft te kijken. Ook zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp en aantrekkelijk zijn!

Onze klinkers tuin uit Gouda zijn geschikt voor elk straatoppervlak en voor diverse doeleinden in te zetten. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het bestraten van tuinen, wegen en opritten. Creëer met de stenen tuin uit Gouda bijvoorbeeld de mooiste terrassen en paden in uw tuin! Hoe dikker de steen, hoe sterker de steen. Een steen met een dikte van ongeveer 8 centimeter is daarom zeer geschikt om te gebruiken in opritten.

Veel van onze klinkers tuin uit Gouda zijn gemaakt van beton. Betonklinkers worden geproduceerd van cement, grind en zand en krijgen door de toevoeging van kleurstoffen een unieke kleur. Betonklinkers verkopen wij met deklaag en zonder deklaag. Met deklaag houdt in dat alleen de deklaag gekleurd is, waardoor de stenen kleurvaster zijn. Een voorbeeld hiervan is onze Halve BSS 8cm KOMO rood met deklaag. Deze stenen worden met de nieuwste technieken geproduceerd, waardoor ze naast kleurvast ook onderhoudsvriendelijk zijn. Bij stenen zonder deklaag is de gehele steen gekleurd.

We bieden de klinkers en stenen uit Gouda aan in verschillende kleuren, materialen, patronen en formaten. Zo is er ruime keuze om uw tuin naar eigen smaak in te richten. Populaire klinkers zijn Abbeystones. Dit zijn stenen van hoge kwaliteit met een getrommelde afwerking die zorgt voor een karakteristiek uiterlijk dat past in elke tuin.

Om uw tuin fraai te maken, kunt u ervoor kiezen om verschillende stenen te combineren. Zo kunt u diverse formaten en kleuren combineren en patronen creëren. U kunt bijvoorbeeld klinkers in een vissengraatpatroon kopen en leggen. Dit geeft uw tuin een speelse look. Ook kunnen klinkers in een elleboogverband gelegd worden, waarbij rechthoekige stenen in een L-vorm worden gelegd en steeds een nieuwe laag in de oksel van de vorige wordt gelegd. Een molenwiekverband is een patroon wat goed werkt voor grotere oppervlakken. Rechthoekige stenen omsluiten dan een kleinere vierkante steen in het midden. De middelste steen kan, om een uniek effect te creëren, een andere kleur hebben dan de stenen eromheen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons gerust een bericht of kom langs in onze showtuin in Boskoop voor persoonlijk advies. We helpen graag!

klinkers tuin gouda klinkers stenen gouda

1