Onze klinkers en stenen uit Zoetermeer

Onze klinkers en stenen uit Zoetermeer zijn perfect voor in uw tuin. Ze zijn van hoge kwaliteit, geschikt voor elk oppervlak en in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Geniet jaren van uw tuin met de kwaliteit van deze klinkers!

U kunt meerdere kanten op met onze klinkers tuin uit Zoetermeer. Zo kunt u in uw tuin een mooi looppad of terras van klinkers creëren. Maar ook wegen en opritten kunnen gelegd worden met onze klinkers en stenen uit Zoetermeer. Dit kunt u doen met dikkere stenen van bijvoorbeeld 8 centimeter. Deze zijn erg sterk en daardoor zeer geschikt voor opritten.

Gigatuin heeft een uitgebreid assortiment aan klinkers en stenen uit Zoetermeer. Zo kunt u zelf tussen alle kleuren en maten dé steen kiezen die perfect voor uw tuin is. Populaire klinkers zijn onze abbeystones! U legt er een karakteristiek looppad of terras mee aan. Het zijn duurzame klinkers van zeer goede kwaliteit die dankzij een getrommelde afwerking een verouderd uiterlijk hebben gekregen. Ga bijvoorbeeld voor het formaat 20x30x6cm om een strakke oprit te creëren.

Een veel gekozen materiaal is beton. Betonklinkers tuin uit Zoetermeer worden gemaakt van cement, grind en zand. Ze krijgen hun kleur door het toevoegen van kleurstoffen. We verkopen deze stenen uit Zoetermeer met deklaag en zonder deklaag. Zonder deklaag houdt in dat de gehele steen verkleurd is. Bij klinkers met deklaag is alleen de deklaag gekleurd. Dit maakt de klinker kleurvaster. Onze Halve BSS 8cm KOMO rood met deklaag steen is een voorbeeld van een steen met deklaag. Deze klinker is onderhoudsvriendelijk en kleurvast.

De stenen tuin uit Zoetermeer kunnen in allerlei patronen gelegd worden. Om een speelse uitstraling te creëren, kunt u verschillende kleuren en formaten combineren in de tuin. U kunt gaan voor een elleboogverband, waarbij u rechthoekige stenen in een L-vorm legt. In de oksel van de vorige steen legt u dan keer op een keer een nieuwe laag. Wilt u een groot oppervlak bestraten? Leg de klinkers dan in een molenwiekverband. Een kleinere vierkante steen wordt hierbij steeds omsloten door rechthoekige stenen van een andere kleur.

Onze showtuin is gelegen in Boskoop en zeer snel te bereiken vanuit Gouda of omgeving. We leveren de door u bestelde stenen tuin uit Zoetermeer thuis bij u af. Omdat de stenen over het algemeen zwaar zijn, doen we dit maar al te graag voor u!

klinkers tuin Zoetermeer

1