Opsluitbanden 5x15x100 uit Gouda

Een van de grootste tuinproblemen is verzakking. Verzakkingen zorgen ervoor dat de strakke uitstraling van uw tuin verdwijnt en u niet meer comfortabel over de tegels loopt. Bovendien kost het veel tijd om de tegels opnieuw te verhogen. Bij Gigatuin hebben we hier gelukkig een oplossing voor: onze opsluitbanden 5x15x100 uit Gouda!

Deze opsluitbanden, ook wel trottoirbanden of betonbanden genoemd, zijn nuttig doordat ze verzakkingen tegengaan. Een opsluitband omlijst bijvoorbeeld uw terras en houdt het stabiel. Er wordt door de band een hogere druk uitgeoefend op de bestrating, waardoor deze niet verzakt of verschuift. De kantopsluiting zorgt ervoor dat uw tuin op een egaal niveau blijft voor meerdere jaren.

Naast dat verzakkingen worden tegengegaan, zijn de opsluitbanden 5x15x100 uit Gouda qua uiterlijk een aangename toevoeging in uw tuin. Uw bestrating wordt erdoor namelijk op een nette manier afgewerkt.

Onze opsluitbanden 5x15x100 uit Gouda zijn van hoog kwalitatief beton, duurzaam geproduceerd en vorstbestendig. Ze zijn perfect voor het afwerken van kleine projecten als een terras, looppad of grasveld. Ook behoort dit product tot de categorie lichtgewicht, wat de aanleg van uw tuin een stuks makkelijker maakt. 5x15x100cm is een ideaal formaat voor het aanleggen van bestrating met weinig drukkracht, zoals terrassen. Voor zwaardere belasting als een oprit kunt u beter een van onze zwaardere opsluitbanden gebruiken.

Wij bieden de opsluitbanden 5x15x100 uit Gouda aan in twee kleuren: grijs en antraciet. Bestel ze via de website of kom langs in onze showtuin in Boskoop!

1