Onze siertegels tuin uit Gouda

De beste siertegels koopt u bij Gigatuin! Onze siertegels uit Gouda zijn van hoge kwaliteit en te verkrijgen tegen een eerlijke en scherpe prijs. Ze zijn toe te passen in elke tuin en geven uw tuin een schitterende uitstraling.

We verkopen onze siertegels tuin uit Gouda in verschillende designs en formaten. Zo zit er altijd wel een tegel bij die perfect in uw tuin past! Wij vinden een ruim assortiment belangrijk, omdat elke tuin uniek is en iedereen andere wensen heeft.

Zo kunt u kiezen tussen grote of kleine siertegels buiten Gouda. Kleinere tegels bieden vaak een wat speelsere uitstraling, in tegenstelling tot grotere tegels die een tuin strak en rustgevend laten ogen. Ook is u de siertegel buiten Gouda met deklaag of zonder deklaag te verkrijgen. Met deklaag houdt in dat de kleur enkel op de deklaag is aangebracht, wat zorgt voor meer kleurvastheid. Zonder deklaag betekent dat de tegel door en door gekleurd is.

We verkopen siertegels tuin uit Gouda van beton en van keramiek. Een voordeel aan tegels van beton is dat deze betaalbaar zijn. Betontegels zijn sterk, slijten nauwelijks en behouden lang hun unieke kleur. Ze zijn voor veel doeleinden te gebruiken, zoals voor de aanleg van terrassen, opritten, trottoirs en pleinen. Betontegels verkopen we in diverse kleuren en formaten, waaronder het populaire formaat 60x60cm. De bekendste betontegels zijn onze Kingstones.

Keramische tegels zijn over het algemeen duurder dan betontegels. Maar hier staat tegenover dat de kwaliteit ook hoger is. Zo worden deze tegels gemaakt van klei en kwarts en op een hoge temperatuur gebakken in de oven. Hierdoor beschikken ze over sterke eigenschappen, als kras-, kleur- en slijtvastheid. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en beschadigen niet snel. Keramische siertegels worden vaak gebruikt voor de aanleg van terrassen. Ons assortiment keramische tegels is zeer uitgebreid. Echte toppers zijn onze Kera 60x60 tegels! Ze bevatten alle ideale eigenschappen van keramiek en zijn te verkrijgen in diverse designs.

Bekijk ons gehele assortiment op de website en kies uw favoriete siertegels tuin uit Gouda. Vindt u het lastig om te kiezen tussen alle tegels? Schakel onze hulp in om deskundig advies te krijgen. We beschikken over het inzicht en de kennis die u nodig heeft!

Siertegels buiten Gouda

1