Onze siertegels uit Zoetermeer

Onze siertegels uit Zoetermeer zijn de ideale tegels voor in uw tuin. Zo zijn ze van hoge kwaliteit en altijd te verkrijgen voor een schappelijke prijs!

Bij Gigatuin zijn de siertegels tuin uit Zoetermeer in diverse formaten en kleuren te verkrijgen. We beschikken over een uitgebreid assortiment, zodat u gegarandeerd de tegel kunt vinden waar u naar op zoek bent. 

De siertegels buiten uit Zoetermeer kennen vele varianten. Zo kunt u bij ons terecht voor kleine siertegels, die uw tuin een speels effect geven, maar ook voor grote tegels, die zorgen voor een strakke en rustige uitstraling. Ook kunt u kiezen voor tegels met structuur of juist voor tegels met een glad oppervlak. Bij Gigatuin hebben we het allemaal! Daarnaast is er ook een verschil in tegels met deklaag of zonder deklaag. Tegels zonder deklaag zijn door en door gekleurd, in tegenstelling tot tegels met deklaag waar alleen de deklaag gekleurd is. Dit laatste maakt de tegels kleurvaster.

Ons assortiment bestaat uit siertegels van beton en keramiek. Een groot voordeel van betonnen tegels is dat ze betaalbaar zijn. Ook behouden ze lang hun unieke kleur, slijten ze nauwelijks, zijn ze sterk en kunnen ze gebruikt worden voor allerlei projecten. Van de aanleg van terrassen en looppaden tot opritten en trottoirs. We hebben een ruim aanbod betonnen siertegels uit Zoetermeer. We verkopen ze in verschillende kleuren en formaten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons assortiment aan Kingstones en 60Plus Soft Comfort tegels!

Keramische tegels zijn vaak duurder dan betontegels. Dit komt met name doordat de kwaliteit van deze tegels extra hoog is. Keramische siertegels buiten uit Zoetermeer zijn gemaakt van klei en kwarts. Doordat ze op hoge temperatuur in de oven worden gebakken, krijgen ze sterke eigenschappen, als kras-, kleur- en slijtvastheid. Ze zijn makkelijk schoon te maken, beschadigen nauwelijks en hebben dan ook een lange levensduur. We verkopen verschillende keramische tegels, waaronder de populaire Kera Full Body 90x90x3cm tegels. Deze tegels zijn onder andere vorst-, vlek-, krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. 

Ons ruime assortiment aan siertegels kan er mogelijk voor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u bij ons altijd terecht met vragen. U kunt deze stellen door online contact met ons op te nemen of door langs te komen in onze showtuin in Boskoop. We helpen u graag met het uitzoeken van een tegel die perfect in uw tuin past!

siertegels buiten zoetermeer

1