Geen producten in winkelwagen

Stone Walling

Onze Stone Walling staat garant voor een afwisselende, maar natuurlijke uitkomst voor uw tuin. Het grote voordeel van Stone Walling is dat deze betonnen oplossing een stuks goedkoper is dan echte natuursteen. Ondanks de zeer scherpe prijzen van Gigatuin, doet ons assortiment zeker niet onder aan kwaliteit. Onze producten gaan, met de juiste aandacht en onderhoud, jaren mee. Daarnaast bieden wij op diverse producten ook nog eens een gratis aanvullende garantie van maar liefst 10 jaar! Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u contact opnemen met Julian: 085-0805227 om de opties en mogelijkheden te bespreken.

Er zijn 3 artikelen gevonden.

/afb/art3831-stonewalling-antraciet.jpg
€ 99,95 per m²
Stonewalling Antraciet
/afb/art3828-stonewalling-grijszwart.jpg
€ 99,95 per m²
Stonewalling Grijs/Zwart
/afb/art3830-stonewalling-verona.jpg
€ 99,95 per m²
Stonewalling Verona

Assortiment

Deze degelijke stapelstenen zijn een toevoeging voor elke tuin. Onze Stone Walling heeft veel variaties en kleuren, maar biedt nog veel meer mogelijkheden voor uw tuin. Denk aan decoratieve afscheidingen als muurtjes, maar natuurlijk ook functionele uitkomsten als bloembakken, (verhoogde) terrassen en trappen. Waar kant-en-klare producten uw creativiteit belemmeren, bieden de verschillende artikelen, waaronder onze Stone Walling, de mogelijkheid om uw tuin tot in de details te personaliseren. Heeft u ook interesse in onze andere muurelementen? Bekijk ons assortiment dan hier! Gigatuin Boskoop heeft een ruim assortiment aan siertegels en stenen/klinkers, maar heeft ook voldoende accessoires en andere artikelen te bieden.

Showtuin Boskoop

Ondanks het materiaal, behoort deze stapelsteen tot één van de mooiste producten uit ons assortiment. Stone Walling uit Boskoop wordt bovendien rechtstreeks uit de fabriek aan huis geleverd, wat een u een hoop zorgen omtrent het transport scheelt. Wilt u toch nog even in het echt naar ons uitgebreide assortiment kijken? Dat is uiteraard mogelijk. Onze Gigatuin showtuin in Boskoop is elke maandag van 13:00-18:00 uur geopend, en op dinsdag t/m zaterdag van 10:00-18:00 uur. Op vrijdag(en) (13:00-17:00) en zaterdag(en) (10:00-17:00) zal er een verkoopmedewerker voor u klaar staan, welke u van eerlijk en betrouwbaar advies zal voorzien.

1