Stone Walling Gouda

De Stone Walling stenen uit Gouda hebben een uniek patroon aan de voorzijde, wat een tuin een karakteristieke uitstraling geeft. Ze beschikken over sterke eigenschappen. Zo zijn ze duurzaam geproduceerd, vorstbestendig en uitbloeiremmend. Met de juiste aandacht en onderhoud kunnen de stenen jaren meegaan!

U kunt met onze Stone Walling stenen uit Gouda alle kanten op. Ga creatief aan de slag en maak met deze stenen een muurtje, plantenbak of verhoging met een speels karakter. U kunt ze ook gebruiken voor het maken van borders, vijvers, terrassen, scheidingswanden en trappen.

Weet u niet goed hoe u de Stone Walling stenen uit Gouda kunt combineren in uw tuin? Bericht ons of kom langs in de showtuin in Boskoop. We helpen u graag en bedenken samen met u een creatief plan voor uw tuin!

Stone Walling stapelstenen lijken gemaakt van natuursteen, maar zijn in feite van beton. Dit heeft als voordeel dat de stenen relatief goedkoop zijn vergeleken met natuursteen.

De betonnen steen is zeer eenvoudig te stapelen, doordat deze maar aan één kant een motief heeft. Hierdoor kan binnen korte tijd een sfeervol muurtje ontstaan.

We verkopen onder ander de Rock Walling Leisteen in antraciet en grezzo. Eigenschappen van deze stenen zijn: strak, robuust en makkelijk in de verwerking. Ze zijn geschikt voor allerlei bouwcreaties. Ook bevat ons assortiment de Stonewalling 18x42x8cm Antraciet en Verona. Ook met deze stapelsteen is alles mogelijk!

1