Stone Walling Zoetermeer

Stone Walling stapelstenen staan bekend om hun unieke patroon. Ze zijn toe te passen in elke tuin, doordat ze multifunctioneel zijn. U kunt ze gebruiken om eenvoudig prachtige gestapelde bouwwerken te creëren, zoals muurtjes, tuinafscheidingen en hoogteverschillen. Ook zijn ze zeer geschikt voor het maken van constructies als borders en vijvers.

De Stone Walling stenen Zoetermeer creëren een uniek en speels effect in uw tuin. Met de juiste aandacht en onderhoud gaan ze jarenlang mee! U kunt zelf creatief aan de slag gaan met de stenen. Denk ook eens aan het maken van bloembakken en trappen. U kunt alle kanten op met de Stone Walling stenen!

De Stone Walling elementen zijn geïnspireerd op natuursteen. Een groot voordeel is dat deze betonnen stenen een stuks goedkoper zijn dan natuursteen. De stapelstenen zijn te verkrijgen voor een scherpe prijs!

De Stone Walling stenen Zoetermeer zijn eenvoudig aan te leggen. De stenen hebben namelijk maar aan één kant een motief; de rest van de steen is recht en strak. De stenen kunnen daardoor eenvoudig op elkaar geplaatst worden met als resultaat een strak, maar ook speels effect.

Heeft u interesse in onze Stone Walling stenen Zoetermeer? Bekijk ons assortiment! We hebben in ons assortiment de Rock Walling Leisteen in de kleuren Antraciet en Grezzo. Deze stenen zijn strak, robuust en makkelijk in de verwerking. Ook verkopen we de Stonewalling 18x42x8cm in de kleuren Antraciet en Verona.

Wilt u graag weten hoe onze Stone Walling stenen het best te combineren zijn? Stuur ons een berichtje of kom langs in de showtuin in Boskoop. Hier is op vrijdag- en zaterdagen een verkoper aanwezig die u graag persoonlijk advies aanbiedt.

Stone walling Zoetermeer

1