Onze traptreden uit Zoetermeer

Koop traptreden uit Zoetermeer van hoge kwaliteit voor in uw tuin bij Gigatuin!

Traptreden kunnen hét verschil maken in een tuin! Zo kunnen ze een industriële of juist strakke look creëren in uw tuin. Met de traptreden van Gigatuin zit u altijd goed: of u nou voor een eenvoudige of een excentrieke uitstraling wilt gaan. In elke tuin zijn traptreden toe te passen!

U kunt met de traptreden uit Zoetermeer verschillende kanten op. Zo kunt u een verhoogde border of buitentrap creëren. Of plaats verschillende elementen op elkaar om een mooie trap, bank of plantenbak te creëren. Ook kunnen met traptreden hoogteverschillen worden opgelost. De diepte die daardoor in uw tuin ontstaat, geeft uw tuin een authentieke uitstraling. Laat vooral uw creativiteit gaan en richt uw tuin helemaal naar eigen wens in!

Weet u niet goed hoe u de traptreden kunt toepassen in uw tuin? Vraag ons gerust om hulp! We geven u graag advies over hoe u uw tuin het beste kunt inrichten.

In ons assortiment van de traptreden uit Zoetermeer bevinden zich: de Traptrede 18x40x100cm Antraciet en de Traptrede 18x40x100cm Grijs. Deze traptreden zijn van beton. Betonnen traptreden zorgen voor een stoere industriële look. Ook zijn onze traptreden uit Zoetermeer erg duurzaam en van hoge kwaliteit. U kunt jaren van uw tuin genieten met onze traptreden!

Het is goed om te weten dat traptreden van een zwaar gewicht zijn. Daarom moeten ze op een stevige ondergrond van zand, eventueel aangevuld met cement, geplaatst worden.

Bestel bij Gigatuin en profiteer van voordelige prijzen en uitstekende service! We staan altijd klaar om u te helpen. Ook bij vragen over de levering kunt u bij ons terecht. Over het algemeen werkt de levering als volgt: na de betaling leveren wij de traptreden binnen vijf tot acht dagen bij u thuis af.

1