Onze tuintegels beton uit Gouda

Gigatuin beschikt over een enorm aanbod tuintegels. Zo ook tuintegels van beton! Tuintegels van het materiaal beton staan garant voor hoge kwaliteit, comfort en een verfrissende uitstraling. Hierdoor kunt u jaren van uw tuin genieten!

Waarom kiezen voor tuintegels beton uit Gouda? Deze tegels zijn allereerst breed inzetbaar. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het aanleggen van een terras, tuinpad, maar ook voor opritten. Daarnaast bezitten ze een aantal sterke eigenschappen. Ze zijn eenvoudig te onderhouden, doordat onkruid geen kans krijgt om ertussen te groeien. Bovendien zijn ze sterk en stijlvast; beton is een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Ook zijn tegels van beton goed bestand tegen vorst. Dit zorgt ervoor dat ze niet kapot vriezen tijdens de wintermaanden. Het water wordt afgevoerd, waardoor er ook weinig slipgevaar is. Daarbij zijn tuintegels van beton relatief goedkoop in vergelijking met keramische tegels en natuurstenen. Betreft prijs-kwaliteitverhouding zijn de tuintegels beton uit Gouda dus een topkeuze!

Ons assortiment aan betontegels is zeer uitgebreid. We beschikken over verschillende formaten, kleuren en patronen van de tuintegels beton uit Gouda. Populaire tegels zijn onze Kingstones. Deze tegels worden met de allernieuwste productietechnieken geproduceerd, waarbij elk afzonderlijk wordt voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating. Kingstones staan daarom garant voor een lange levensduur en topkwaliteit. We verkopen ze in verschillende formaten, waarvan 30x60x4cm een veel verkochte variant is. Neem vooral eens een kijkje op de website voor alle mogelijkheden.

Door de hoeveelheid aan keuze kan het lastig zijn om te bepalen welke tegels het beste in uw tuin passen. Wilt u hier hulp bij? Stuur ons gerust een berichtje of kom langs in onze showtuin in Boskoop. In onze showtuin kunt u overigens ook al onze soorten tegels in het echt bewonderen. Dit maakt wellicht de keuze makkelijker!

1