Tuintegels van beton in Zoetermeer

Bent u op zoek naar tuintegels van beton in Zoetermeer? Dan bent u bij Gigatuin aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een breed assortiment aan betontegels aan, in diverse formaten. Dit betekent dat wij voor elk tuinproject of te bestraten oppervlak. Van terrassen tot opritten, en van pleintjes tot looppaden. U noemt het, Gigatuin heeft het. Tuintegels van beton in Zoetermeer zijn van zeer hoge kwaliteit, tegenover een erg zacht prijsje. Dat is de garantie van Gigatuin, in Boskoop.

Levering

De levering van onze artikelen is een zo goed als geautomatiseerd proces. Omdat wij een volledig functioneel systeem achter onze webshop hebben gerealiseerd, kunnen wij u een levertermijn 4-8 werkdagen garanderen. Nadat u in de webshop hebt besteld, krijgt onze fabriek automatisch een notificatie van uw bestelling. Wanneer u via ėėn van onze verkoopmedewerkers in de showtuin een bestelling heeft geplaatst, zal de verkoopmedewerker in kwestie deze automatisch doorzetten naar de fabriek. In de fabriek wordt uw bestelling op zeer korte termijn bij elkaar gezocht, en geladen op ėėn van onze vrachtwagens met laad/loskraan. Hierna zullen de door u bestelde artikelen, bevestigd op een pallet, onderweg naar bestemming gaan. Indien u een specifieke wens/eis heeft aangegeven bij ons, zullen wij onze best doen om deze na te streven.

Onze showtuin

Tuintegels van beton in Zoetermeer zijn ook in onze showtuin uitstekend te bekijken, naast alle andere artikelen uit ons assortiment. Wij zijn elke werkdag geopend, inclusief de zaterdag. Om nog specifieker te zijn: maandag (13:00-18:00), dinsdag t/m vrijdag (10:00-18:00) en zaterdag (09:00-18:00) bent u van harte welkom om onze collectie, waaronder onze tuintegels van beton in Zoetermeer, uitgebreid te aanschouwen. Op vrijdag(en) (13:00-17:00) en zaterdag(en) (10:00-17:00) zal er ook een verkoopmedewerkers aanwezig zijn in de showtuin, om u van alle gemakken te voorzien.

 

1